ABD SÜZGECİ BAŞLADI! « Kula Haberleri

27 Temmuz 2024 - 05:38

ABD SÜZGECİ BAŞLADI!

Son Güncelleme :

23 Mart 2021 - 12:50

396 Görüntülenme
ABD SÜZGECİ BAŞLADI!

  Sevgili Okuyucularım;

     “ ABD DEMOKRASİ SÜZGECİ” geçtiğimiz hafta yazımda konu oluşturmuştu. “ABD’nin yayılma politikasının artık savaşla değil, Politika misyonerleri ile demokrasi taşımak istediğini” ABD Dış İşleri Bakanı Antoni Blinken tarafından anlatıldığını yazmıştım.

    Bu yazımda ABD’nin sözüm ona Demokrasi taşımaya başladığını ve izlediği yöntem ve yollara değinmek istiyorum:

    Mahşerin üç atlısı düşünün, “Antoni Blinken,  Lloyd Austin ve Wang Yi” bu hafta bir araya gelerek görüşecekler. İki ABD yetkilisi Bir Çin Dış işleri bakanımı ve suskunluğunu koruyan Kuzey Kore Dış işleri bakanı Ri Yong Ho !

     ABD Başkanı Bayden; Dış İşleri Bakanı Antoni Blinken’i sefere çıkartı. Blinken Japonya ve Kuzey Kore meslektaşları ile görüşecektir.

    22 MART 2021 tarihi itibariylede ilk seferi Tokyo’dan başlayarak Dış İşleri Bakanı Toşimitsu Motegi ve Savunma Bakanı Naziri Nobuo Kişi ile görüşerek Antoni Blinken’in “Savaşsız Demokrasi düşüncelerini ve Kuzey Asya da barışı” Tramp’ın Çinle olan Ticaret savaşını tasvip etmediklerini anlatacak. Geçmiş ABD Devlet Politikasına  ters olaraktan.

     Co Bayden’in iki aylık ikdidarının Pekin’e karşı olan ABD’nin bakışındaki olumsuzlukları ortadan kaldırma ve Tayvan’ın Demokratik Hükumetine destek vereceklerini bildirerek Çin Devlet Başkanı Çi Jinpini Hong Kong’a,  Sincan’daki İnsan hakları ihlallerini tenkit ifadelerini iletecek. Bilmem inanalım mı ABD’nin bu atılımcı politikasını bekleyelim görelim.

Bu arada ABD’nin Misyoner papası ABD iç politikasındaki insan hak ihlallerini ve ABD de Eş cinsellerin Başkan adayı olanlarını unutarak Irak ziyaretinde hoş görüden bahs ederek  Demokrasi dersi vermeye soyunuyor.

Sonuç, sonuç ortada;  Vatikandan sesi yükseliyor. “Tanrı günaha verilen hayır duasını kabul etmez” diye açıklama yapıyor. Kiliselerin Eş cinsel evliliklerine dua edemeyeceklerini vurguluyor.

     Vatikan’ın Ortadoks inancı düşüncelerinin odağında bulunan Katolik Ruhanilerinin Eşcinsellerin (homa seksüellerin) evlilik olaylarına hayır duası vermesin böylece red etmiş oluyor.

      Dünya basınında geçmiş haberlere baktığımız zaman ABD ordusu içerisinde Vatikan ve kiliselerde Eşcinsellerin olayı yoğun olarak haberlerde yer tutuğu görülmektedir.

    Neden ABD dış politikası işlenirken Vatikan’ın düşünceleri yan yana düştüğü soru işareti olabilir. Lakin Politikadaki iki yüzlülüklerin eş cinsellikle örtüştüğü olabilirmi bilemiyorum..

     Sağlıklı yaşayın, çirkinliklerden uzakta sağlıcakla kalın.

Reklam Alanı

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Reklam Alanı
Reklam Alanı