ATATÜRK’Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI « Kula Haberleri

27 Temmuz 2024 - 07:04

ATATÜRK’Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

ATATÜRK’Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI
Son Güncelleme :

19 Mayıs 2024 - 10:29

187 Görüntülenme

ATATÜRKÜ ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMININ 105. YIL DÖNÜMÜ COŞKUYLA KUTLANDI

  1. Yıl Kutlamaları Kulada İlce Gençlik ve Spor Müdürü Ufuk Özlem tarafından Atatürk Anıtına çelenk sunulması saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı.

Atatürk’ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramının 105. Yıl Dönümü Kula Kent meydanında Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunması sonrası  İlce Gençlik ve Spor Müdürü Ufuk Özlemin günün anlam ve önemini anlatan konuşması sonrasında Öğrenciler tarafından, Şiirler, Atatürk ün gençliğe hitabesi okundu, Kent meydanında bulunan tüm öğrencilerin  Gençliğin Ata ya cevabını okuması sonrasında, gençlik haftası çerçevesinde düzenlenen ödüllü Genç Kaşif yarışmasında birinci olan yarışmacıya ve sponsoruna ödülleri ,  Kula Kaymakamı  Ömer Ahmet Özdemir tarafından verildi.

Program Kula Yaren ekibi, Kula Gençlik Merkezi Halk oyunları Cim lastik ekipleri ve Lise öğrencilerinin birbirinden güzel gösterileriyle son buldu.

Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramının 105. Yıl Dönümü kutlama programına Kula Kaymakamı Ömer Ahmet Özdemir, Belediye Başkanı Hikmet Dönmez, daire Müdürleri, Siyasi partilerin İlce Başkanları Okul Müdürleri, Öğretmenler ve vatandaşlar katıldı.


 

 

Reklam Alanı
Reklam Alanı
Reklam Alanı