MCBÜ KULA MYO’DAN GENÇLİK HAFTASINDA BİLGİ YARIŞMASI ETKİNLİĞİ « Kula Haberleri

27 Temmuz 2024 - 17:24

MCBÜ KULA MYO’DAN GENÇLİK HAFTASINDA BİLGİ YARIŞMASI ETKİNLİĞİ

Son Güncelleme :

16 Mayıs 2024 - 15:58

101 Görüntülenme

MCBÜ KULA MYO’DAN GENÇLİK HAFTASINDA BİLGİ YARIŞMASI ETKİNLİĞİ

MCBÜ KULA MYO’DAN GENÇLİK HAFTASINDA BİLGİ YARIŞMASI ETKİNLİĞİ
Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Haftası kapsamında Kula Kaymakamlığı ve Manisa Celal Bayar Üniversitesi Kula Meslek Yüksekokulu tarafından planlanan ve Kula M Y O nun organizasyonunu üstlendiği “Atatürk ve Kurtuluş Savaşı” konulu seminer ve tarih konulu bilgi yarışması gerçekleştirildi. Yoğun ilginin gösterildiği etkinliğe Kula Kaymakamı Ömer Ahmet ÖZDEMİR, MCBÜ Kula Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ahmet Yavuz ÇAMLI, Kula Emniyet Müdürü Ali Rıza GÖKMEN, Kula Jandarma Komutanı Üsteğmen Bayram YÜKSEL, Askerlik Şubesi Başkan V. Asteğmen Sayın İrfan USTAOĞLU, İyi Parti İlçe Başkanı Yakup YILMAZ, Kula Engelsiz Yaşam Bakim Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdür V. Mehmet ARTAÇ, S.Y.D.VAK. Müdürü İsmail DANAÇ, S.G.K Kula Merkez Müdürü Mehmet Dutar, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ufuk ÖZLEM, İlçe Milli Eğitim Müdürü Zakir OKULMUŞ, Kula Orman İşletme Şefi Veli KILIÇ, Divlit Orman İşletme Şefi Cihat YILDIRIM, Kula İlçe Sağlık Müdürü Dr. Hülya YAŞAR ÖZÇELİK, Denge Gazetesi İmtiyaz Sahibi, Manisa Gazeteciler Ve Yayıncılar Der. Bşk. V. Türkiye Gazeteciler Federasyonu Yönetim K.Ü. Alaettin YAKIN, DHA Temsilcisi Batuhan ULU, BİLSEM Müdürü Suphi AKSOY, Selim Sabahat Palan duz Anadolu Lisesi ve Yunus Emre Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenleri ile Kula MYO akademik-idari personeli ve öğrencileri katıldı.
Etkinlikte ilk olarak MCBÜ Salihli MYO Öğretim Üyesi Doç. Dr. Melih AKDENİZ tarafından “Atatürk ve Kurtuluş Savaşı” konulu seminer gerçekleştirildi. Seminerin ardından Kula Kaymakamı Ömer Ahmet ÖZDEMİR tarafından Doç. Dr. Melih Akdeniz’e çiçek ve teşekkür belgesi takdimi yapıldı.
Etkinliğin ikinci bölümünde Bilgi Yarışması düzenlendi ve ilk 10’da dereceye giren öğrencilere Kula Protokolü tarafından ödülleri takdim edildi. Ödül sponsorları Öz Serap Sürücü Kursu, Bayram Kaptan, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü oldu. Ödül takdiminin ardından toplu fotoğraf çekimiyle birlikte etkinlik sona erdi.

Reklam Alanı

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Reklam Alanı
Reklam Alanı