YAKIN TOKAT GAZETECİLER CEMİYETİ ŞEREF ÜYESİ OLDU « Kula Haberleri

18 Nisan 2024 - 14:41

YAKIN TOKAT GAZETECİLER CEMİYETİ ŞEREF ÜYESİ OLDU

YAKIN TOKAT GAZETECİLER CEMİYETİ ŞEREF ÜYESİ OLDU
Son Güncelleme :

27 Ocak 2023 - 8:07

122 Görüntülenme

Tokat Gazeteciler Cemiyeti almış olduğu yönetim kurulu kararı ile Türkiye Gazeteciler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Alaettin Yakın’ı Şeref Üyesi yaptı.

Tokat Gazeteciler Cemiyet başkanı Cemal İncesoyluer “Yönetim kurulu kararıyla basına vermiş olduğu desteklerden dolayı, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi, Manisa Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği Başkan Vekili ve Kula Denge Gazetesi İmtiyaz Sahibi Alalettin Yakın’a cemiyetimizin Şeref Kartının Verilmesi uygun görülmüştür.

Tokat Gazeteciler Cemiyet Başkanı Olarak Türkiye Gazeteciler Federasyonu yönetim kurulunun Ceyhan’da yaptığı toplantıda cemiyetimizin şeref kartını kendisine takdim ettim” dedi.

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Alaettin Yakın da “Tokat Gazeteciler Cemiyet Başkanımız Cemal İncesoyluer ile yollarımız 2002 yılında Denizli de kesişti kendisi ile 21 yıldır basın camiasında birlikteliğimiz oldu son olarak da Türkiye Gazeteciler Federasyonun da bir araya geldik şahsımı Tokat Gazeteciler Cemiyeti Şeref Üyeliğine laik gördüklerinden dolayı cemiyetimizin tüm üyelerine ve sevgili başkanım Cemal İncesoyluer’e teşekkür ediyorum” dedi.

Reklam Alanı
Reklam Alanı
Reklam Alanı