Voleybolda İl İkincisi Fatih Ortaokulu Oldu « Kula Haberleri

28 Mart 2024 - 19:11

Voleybolda İl İkincisi Fatih Ortaokulu Oldu

Voleybolda İl İkincisi Fatih Ortaokulu Oldu
Son Güncelleme :

14 Aralık 2022 - 12:04

160 Görüntülenme

2022-2023 eğitim öğretim yılı okul spor yarışmaları kapsamında düzenlenen Yıldız Erkek Voleybol Müsabakalarında Kula Fatih Ortaokulu Yıldız Erkek Voleybol Takımı İl ikincisi oldu.

 

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan protokol gereği 2022-2023 eğitim öğretim yılı okul spor yarışmaları kapsamında Yıldız Erkek Voleybol Müsabakaları Manisa’da 13 Aralık günü tamamlandı. Manisa Okul Sporları Yıldız Erkek Voleybol İl ikincisi Fatih Ortaokulu oldu.
Fatih Ortaokulu Yıldız Erkek Voleybol Takımı müsabakalara katılan toplam 16 ortaokul, 224 sporcu arasından mücadele ettiği tüm maçları alarak Final kalarak İl ikincisi olmanın mutluluğunu yaşadı.

İlk olarak Salihli Namık Kemal Ortaokulu, Selendi Pınarlar Şehit Savcı Ethem Ortaokulu ve Selendi Üç Eylül ortaokulunu yenerek gurubu birinci olarak tamamlamıştır. Yarı finalde Sarıgöl Atatürk Ortaokulunu 3-0 kazanarak finale kalmıştır.

Fatih Ortaokulu Yıldız Erkek Voleybol Takımı oynadıkları Final maçında İl il ikinciliğini elde etmiştir.

Ayrıca sporcumuz Ramazan Bozkurt Manisa İl Gençlik Müdürlüğü tarafından en değerli sporcu ödülü almıştır.
Ortaokul Müdürü Güngör ZOBUDOĞUŞ, “2022 yılının son günlerini yaşarken yaşadığımız başarılar bizleri gururlandırılıyor. Sadece akademik anlamda değil, sanat, kültür ve sporun her dalındaki başarıyı önemsiyor ve öğrencilerimizi destekliyoruz. Bugün de voleybolda yaşadığımız bu İkinciliği gelecek günlerin daha da güzel olacağının habercisi. 2022 yılında da daha iyilerini yapmak için mücadele edeceğiz.”

Reklam Alanı
Reklam Alanı
Reklam Alanı