TGF Yönetim Kurulu Ceyhan’da toplanıyor « Kula Haberleri

28 Mart 2024 - 15:49

TGF Yönetim Kurulu Ceyhan’da toplanıyor

TGF Yönetim Kurulu Ceyhan’da toplanıyor
Son Güncelleme :

20 Ocak 2023 - 16:37

76 Görüntülenme

Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) yönetim kurulu toplantısını 21 Ocak 2023 tarihinde Adana’nın Ceyhan ilçesinde gerçekleştirecek.
Ceyhan Gazeteciler Cemiyeti’nin ev sahipliğinde yapılacak olan program kapsamında TGF Genel Başkanı Yılmaz Karaca ve yönetim kurulu üyeleri Ceyhan’a geldi.
TGF heyetini Ceyhan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ceyhun Özer ve Basın Vakfı Yönetim kurulu üyesi Şahin Özer karşıladı.
Basının ve basın çalışanlarının sorunlarını her platformda dile getiren TGF, yapacağı yönetim kurulu toplantısında da bu konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunacak. 
Özellikle gündemdeki yeni basın yasasına ilişkin sorunları yerinde incelemek için yılın ilk günlerinden itibaren Türkiye’nin dört bir yanındaki teşkilatlarına ziyaretlerde bulunan ve basın camiasıyla bir araya gelen TGF heyeti, üyelerinin görüşlerini de bu toplantıda değerlendirerek açıklamalarda bulunacak.

Ceyhan Kaymakamı Bayram Yılmaz’a ziyaret

Yönetim kurulu toplantısı için Ceyhan’a gelen TGF heyeti, Ceyhan Kaymakamı Bayram Yılmaz’ı da makamında ziyaret etti.
TGF Genel Başkanı Yılmaz Karaca, Genel Başkan Yardımcısı Levent Altun, Yönetim Kurulu Üyesi Alaattin Yakın’dan oluşan TGF heyetine Ceyhan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ceyhun Özer ve Basın Vakfı yönetim kurulu üyesi Şahin Özer de eşlik etti.
Genel Başkan Yılmaz Karaca, Kaymakam Bayram Yılmaz’a federasyon çalışmaları hakkında bilgi verirken, Kaymakam Bayram Yılmaz da ziyaretlerinden dolayı TGF heyetine teşekkür etti.

Reklam Alanı
Reklam Alanı
Reklam Alanı