TGF HEYETİ MANİSA KULA’DA « Kula Haberleri

28 Mart 2024 - 13:19

TGF HEYETİ MANİSA KULA’DA

TGF HEYETİ MANİSA KULA’DA
Son Güncelleme :

14 Ekim 2022 - 14:50

47 Görüntülenme

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Yönetim Kurulu, yarın Manisa’nın Kula ilçesinde yönetim kurulu toplantısı gerçekleştirecek.

TGF Yönetim kurulu üyesi Alaattin Yakın ve Manisa Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği Başkanı İsmail Aydın’ın ev sahipliğindeki toplantı öncesi, TGF Genel Başkanı Yılmaz Karaca’nın başkanlığındaki heyet bugün Kula Kaymakamı Birkan Tatlısöz ve Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun’u ziyaret etti.

TGF Genel Başkanı Yılmaz Karaca, Genel Başkan Vekili Cafer Esendemir, Genel Sekreter Bayram Ekici, Genel Başkan Yardımcısı Levent Altun, Mali Sayman Derya Akbıyık, Genel Sekreter Yardımcıları Ercihan Çakmak ve Semra Şener, Yönetim kurulu üyesi Alaattin Yakın, Manisa Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği Başkanı İsmail Aydın ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı ziyaretlerde TGF Genel Başkanı Yılmaz Karaca, federasyonun çalışmaları hakkında bilgi verdi.

TGF’nin 20 bine yakın üyesiyle Türkiye’nin en büyük basın meslek kuruluşu olduğunu söyleyen Genel Başkan Yılmaz Karaca, Anadolu basınının sesi olmak ve sorunlarını çözmek amacıyla yoğun bir çalışma dönemi geçirdiklerini dile getirdi.

Anadolu basınının zor bir süreçten geçtiğini vurgulayan Genel Başkan Yılmaz Karaca, büyük bir kararlılıkla mücadelelerini sürdüreceklerini kaydetti.

Kula Kaymakamı Birkan Tatlısöz ve Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun da TGF heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiler ve başarılar dilediler.

TGF Yönetim Kurulu Üyeleri ve Manisa Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Kula’da yayın hayatına devam eden Ege Denge Gazetesi ve Kula Haber Gazetesini ziyaret ederek imtiyaz sahipleri ile mesleki sorunlar hakkında görüş alış verişinde bulundu.

TGF’nin Kula programı, bu akşam Manisa Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği’nin düzenlediği programla devam edecek.

Reklam Alanı
Reklam Alanı
Reklam Alanı