TERÖRÜN HER TÜRLÜSÜNE HAYIR « Kula Haberleri

19 Nisan 2024 - 16:31

TERÖRÜN HER TÜRLÜSÜNE HAYIR

TERÖRÜN HER TÜRLÜSÜNE HAYIR
Son Güncelleme :

18 Kasım 2022 - 8:23

76 Görüntülenme

TERÖRÜN HER TÜRLÜSÜNE HAYIR

Sevgili  okurlar,

Terör niye/niçin var ?

Ülkelerde gerilim yaratmak, ekonomilerine zarar vermek, toplumda huzursuzluk yaratmak, ülkelerin sanayi kuruluşlarına saldırarak zarar verme, halk arasında panik  yaratmak, kimi ülkeler adına hareket ettiklerini söyleyerek iki ülke arasında kargaşa yaratmak, bölgelerin istikrarsızlaşmasını sağlamak, ülkeye turistlerin gelmesini engellemeye çalışmak, ülkenin yurt dışındaki algısını bozmaya çalışmak, Ülkelerin enerji kaynaklarına eylem yaparak zarar vermek vs.

Yukarıda belirtilen hususların ve eylemlerin tümü yıllardır  Ülkemiz de yapılmaktadır.

Emperyalist ülkelerce Ülkemizin kalkınmasını engellemek, toplumun refahını ve huzurunu bozmak için teröristlere her türlü saldırı ve eylemleri yaptırıyorlar.

Bu emperyalist ülkelerin başında ABD ön sıralarda yer almakta yıllarca Orta Doğu ülkelerine teröristler göndererek onlara eğit, donat yaparak Suriye’ye, Irak’a, İran’a Libya’ya ve diğer orta doğu ülkelerine göndererek ülkelerin enerji kaynaklarına ve ekonomilerine büyük  zararlar vererek kendilerine bağımlı kılmak

Ülkemizde de meydana gelen terör olaylarının büyük bir kısmı başta  ABD olmak üzere emperyalist  ülkelerin destekleri ile teröristler eğitilerek donatılarak kaçak yollardan ülkemize gönderilerek  mahsum insanların, çocukların canlarına kıydılar.

Emperyalist ülkeler bunları  yıllardır yapıyorlar sağ-sol  olaylarında binlerce yurttaşımızı yok ettiler, Alevi-Sunni ayrımı yaptırarak yüzlerce vatandaşımızın canına kıydılar Ekonomimize, enerji kaynaklarımıza hep zarar vermek istediler ama hiçbir zaman başaramadılar ve başaramayacaklardır.

Son olarak Mersinde ve geçen Pazar günüde Taksimde meydana gelen patlamada bir çok Vatandaşımızın canına kıydılar Peki bunları kim yaptırıyor dersiniz? Tabi ki teröristi en çok kınayan ABD tarafından yaptırılıyor.

Teröristinde ifade ettiği gibi Kobani’deki PKK/PYD/YPG örgütü tarafından yaptırılmıştır. ABD şu anda bu örgütle birlikte kobanideki enerji kaynaklarını kullanıyor petrolünü satıyor.

Terörle etki  mücadele etmek için Ülkemizin siyasal, toplumsal tüm sivil kuruluşlar ile tek bir yürek olarak harekat etmeliyiz. Sınırlarımızı etkin bir şekilde koruyarak teröristlere geçit verilmemeli birlik ve beraber olduğumuz müddetçe hiçbir güç Türkiye’mize zara veremez toplumumuzun huzurunu bozamaz yeter ki birlikte olalım

Taksimde hayatını kaybeden Vatandaşlarımıza Allahtan rahmet, Yaralılara acil şifalar dilerim

Her şey gönlünüzce olsun sağlıkla kalın

Reklam Alanı
Reklam Alanı
Reklam Alanı