Palabıyık, Kendi canımız ve tüm insanların yaralarını saran sağlık çalışanlarımızdır « Kula Haberleri

26 Nisan 2024 - 09:10

Palabıyık, Kendi canımız ve tüm insanların yaralarını saran sağlık çalışanlarımızdır

Palabıyık, Kendi canımız ve tüm insanların  yaralarını saran sağlık çalışanlarımızdır
Son Güncelleme :

14 Mart 2023 - 6:32

43 Görüntülenme

Palabıyık mesajında; “Koşulsuz zaman ve mekan ayırt etmeksizin, hizmet ve fedakarlık isteyen mesleklerin başında şüphesiz hekimlik gelir. Hekimlik insanoğlu için çok önemli ve değerli bir meslektir. Kendi canımız ve tüm insanların yaralarını saran sağlık çalışanlarımızdır. Çok değil yakın geçmişimizde Covid 19 pandemi zamanında sağlık çalışanlarımız canlarını hiçe sayarak mesleklerinin başlarındaydılar ve yorulmak bilmeden gece gündüz demeden hastalarımıza kol kanat gerdiler. Deprem felaketinde en önde yine yaralarımızı saran sağlık çalışamlarımız oldu. Hakları asla ödenmez ve hepsine ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum.” Dedi ve şöyle devam etti.

“Bizler dünyadaki en büyük mutluluğu sağlık olarak gören bir ecdadın evlatlarıyız. iktidara geldiğimiz ilk günden bu yana İnsan odaklı hizmet anlayışı çerçevesinde, sağlık alanında yapılan yatırımlarla devasa şehir hastanelerimiz ile vatandaşların sağlık hizmetlerine erişimin önündeki tüm engelleri ortadan kaldırdık. Milletimize sağlık alanında dünyaya örnek olacak hizmetler sunabilmek için canla başla durmadan yorulmadan çalışıyoruz. Sağlık çalışanlarına karşı şiddet uygulanmasını ise asla kabul etmiyorum. Bunun için gerekli yaptırımlar hükümetimiz tarafından yapılıyor ama daha fazlasını yapmak için bizler de elimizden gelenin fazlasını yapacağız hiç şüpheniz olmasın.

Bu duygularla, toplum sağlığının korunmasında fedakarca hizmet veren değerli hekimlerimizin ve sağlık hizmetlerini halkımıza ulaştırmada büyük bir özveri ile görev alan tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyorum.” Dedi.

Reklam Alanı
Reklam Alanı
Reklam Alanı