Öğrenciler Makam Koltuklarına Oturdu « Kula Haberleri

29 Mart 2024 - 17:46

Öğrenciler Makam Koltuklarına Oturdu

Son Güncelleme :

22 Nisan 2022 - 10:55

70 Görüntülenme

Öğrenciler Makam Koltuklarına Oturdu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla makam koltuklarına temsili olarak oturan öğrenciler, talimatları verdiler.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla makam koltuklarına öğrenciler oturdu. Kula Kaymakamlığına temsili olarak Kula Anaokulu Öğrencisi Şerife Nisa İnal, Kula Belediye Başkanlığına Temsili olarak Yaren İdil Nas, Kula İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Emir Çanşalı oturdu. Öğrenciler Kaymakam Kemal Duru, Kula Belediye Başkan Vekili Mustafa Sümen ve Kula İlçe Milli Eğitim Müdürü Zakir Okulmuş’a hediyeler verdi. Öğrenciler büyüdüklerinde sahip olmak istedikleri meslekleri anlattılar.

 

Kula Kaymakamı Kemal Duru açıklamasında “Çocuklarımızın iyi eğitilmesi, topluma ve insanlığa hayırlı bireyler olması için biz elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Çocuklarımızı yetiştiren anne ve babaları ile öğretmenlerine teşekkür ederim. Hayatımıza anlam katan tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun” dedi.

Reklam Alanı

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Reklam Alanı
Reklam Alanı