CBÜ Kula MYO’dan Coşkulu Mezuniyet Töreni « Kula Haberleri

20 Nisan 2024 - 02:39

CBÜ Kula MYO’dan Coşkulu Mezuniyet Töreni

Son Güncelleme :

13 Mayıs 2022 - 8:19

77 Görüntülenme

CBÜ Kula MYO’dan Coşkulu Mezuniyet Töreni

 

 

Celal Bayar Üniversitesi Kula Meslek Yüksekokulu 2021-2022 Yılı Mezuniyet Töreni yapıldı. Mezuniyet töreni Celal Bayar Üniversitesi Kula Meslek Yüksekokulunda gerçekleştirildi.

Tören Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlarken protokol konuşmaları ile devam etti. Protokol konuşmalarının ardından yaren ekibinin gösterileri diploma dağıtım töreni ve kep atma töreni ile program son buldu.

Program Başlamadan önce tüm katılımcılar ve öğrencilere yemek ikramı yapıldı.

Mezuniyet törenine Kula Kaymakamı Kemal Duru, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Celal Bayar Üniversitesi Rektör yardımcısı Prof. Dr. Ramazan Gökpınar, Kula Meslek Yüksek Okulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Yavuz Çamlı, daire amirleri, Kamu kurum müdürleri, öğrenciler ve velileri katıldı.

 

Reklam Alanı

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Reklam Alanı
Reklam Alanı