Kula Halk Ekmek Fabrikası Açıldı « Kula Haberleri

25 Nisan 2024 - 12:52

Kula Halk Ekmek Fabrikası Açıldı

Kula Halk Ekmek Fabrikası Açıldı
Son Güncelleme :

13 Nisan 2022 - 11:02

71 Görüntülenme

Kula halkına daha ucuz ve kaliteli ekmek sunmak amacıyla Kula Belediyesinin kurmuş olduğu Manisa’nın ilk Halk Ekmek Fabrikası’nın açılışı yapıldı. Fabrika açılışına, Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkanvekili, Manisa Milletvekili Erkan Akçay ve katılımcılarla birlikte törenle hizmete açıldı.

 

YAPILAN YATIRIM 4,5 MİLYON TL

 

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun açılışta yaptığı konuşmada “ Halk Ekmek fabrikasının 4.5 milyon lirayı bulan yatırımla 1800 metrekarelik açık ve kapalı alan üzerinde yer aldı, Halk Ekmek Fabrikası, 7/24 tam kapasite çalıştığında günlük 30 bin standart somun ekmek son teknoloji makinelerde el değmeden üretilebilecek, Yine tam kapasite esasıyla çalıştığında 6 bin ekşi mayalı ekmek çıkarabilecek imkanlara sahiptir. Halk Ekmek fabrikamızın Ramazan ayı başlangıcına denk gelmesiyle de bu gün itibariyle Ramazana özel halkımıza pide de çıkartacağız Buradan tüm Kula Halkımızın ve İslam alemin de Ramazan ı şeriflerini kutluyorum dedi.

 

Halk ekmek fabrikasını açılış kurdelesinin kesilmesi sonrasında Fabrikada üretimi gerçekleştirilen ekmek ve pide misafirlere ikram edildi.

 

Manisa’nın ilk Halk Ekmek Fabrikasının açılış törenine  Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkanvekili, Manisa Milletvekili Erkan Akçay başta olmak üzere, Kula Kaymakamı Kemal Duru, Milliyetçi Hareket Partisi Manisa  İl Başkanı Murat Öner, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Ahmetli Belediye Başkanı Ahmet Alhan, Siyasi partilerin ilçe başkanları, Kadın Kolları Başkanları, Ülkü Ocakları Başkanı, Kurum müdürleri , STK Başkan ve yöneticileri, Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar, vatandaşlar ve Belediye personeli katıldı.

 

Reklam Alanı
Reklam Alanı
Reklam Alanı