Kaymakam Tatlısöz “Yerel Gazeteler Toplumun Gözü Kulağıdır” « Kula Haberleri

18 Nisan 2024 - 06:12

Kaymakam Tatlısöz “Yerel Gazeteler Toplumun Gözü Kulağıdır”

Kaymakam Tatlısöz “Yerel Gazeteler Toplumun Gözü Kulağıdır”
Son Güncelleme :

08 Kasım 2022 - 6:31

49 Görüntülenme

Kula Kaymakamı Birkan Tatlısöz Kula’da yayın hayatına devam eden Ege Denge Gazetesini ve Manisa Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği Kula Temsilciliğine ziyaret etti.

Kaymakam Birkan Tatlısöz ziyarette yaptığı konuşmada Kula’ya gelmekten çok mutlu ve memnun olduğunu Kula da yapılan yatırımların çok iyi olduğunu dile getirirken devam eden çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Kaymakam Tatlısöz “Kulalı vatandaşlar ve esnaflar yapılan yatırımların çok daha iyilerini hak ediyor, Kulalı vatandaşlarımız cana yakın insanlar burada hiç yabancılık çekmedim ve Kula ya çok çabuk alıştım, iade-i ziyaretler kapsamında yerel gazeteleri ziyaret etmek istedim, il ve ilçeler de yayın yapan yerel gazetelerimiz çevremizde olup bitenleri fedakarca çalışarak bizlere duyuruyor, Dernek başkan vekili ve gazete çalışanlarımıza çalışma hayatlarında başarılar dilerim” dedi.

Manisa Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği Kula Temsilcisi Ege Denge Gazetesi İmtiyaz Sahibi Alaettin Yakın ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken Kaymakam Tatlısöz’e teşekkür etti.

Kula Kaymakamı Birkan Tatlısöz’ün ziyaretine, Manisa Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği Kula Temsilcisi Ege Denge Gazetesi İmtiyaz Sahibi TGF Yönetim Kurulu Üyesi Alaettin Yakın, Manisa Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği Onursal Başkanı Hekmek Sepet, Dernek üyeleri Mehmet Aktürk ve Uğur Kulaşen katıldı.

Reklam Alanı
Reklam Alanı
Reklam Alanı