İzmir’de yaşayan Kulalılar değişen ve gelişen Kula’ya hayran kaldı « Kula Haberleri

19 Nisan 2024 - 21:16

İzmir’de yaşayan Kulalılar değişen ve gelişen Kula’ya hayran kaldı

İzmir’de yaşayan Kulalılar değişen ve gelişen Kula’ya hayran kaldı
Son Güncelleme :

13 Mayıs 2022 - 10:32

51 Görüntülenme

İzmir’de yaşayan Kulalıların kurduğu ve İzmir Kulalılar ve Kula’yı Sevenler Derneği düzenlediği gezi ile İlçesinde gerçekleştirilen yatırımları yerinde inceledi.

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun’un eşlik ettiği gezide Gençlik ve Spor Bakanlığı,  Manisa Valiliği, Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kula Kaymakamlığı ve Kula Belediyesinin işbirliğinde gerçekleştirilen yatırımlar hakkında bilgi aldı.

İzmir Kulalılar ve Kula’yı Sevenler Derneği Başkanı Fikret Gür, Kula değişiyor ve gelişiyor. Yapılan yatırımlar sayesinde Kula’nın vizyonu da çok değişiyor. Bu eşsiz yatırımların Kula’ya kazandırılmasında büyük payı olan başta Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, Belediye Başkanımız Hüseyin Tosun’a ve emeği geçen herkese teşekkür ettiğini belirtti.

Saymakla bitmeyecek yatırımın devam ettiğini belirten Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, “Kula, kabuğunu kıran, büyüyen, değişen ve gelişen eşsiz bir kent. Bizler Cumhur İttifakının gücünü sahaya yansıtmak için çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Bu kapsamda gurbette yaşayan ama kalplerinden Kula hasreti ve Kula sevgisi hiç eksik olmayan değerli büyüklerimizle İlçemizde gerçekleştirilen yatırımları inceledik. Turizm yatırımlarının yanı sıra istihdam projelerini de birlikte yerinde inceledik. Kula’nın kalkınma projelerinden birisi de iş ve aş noktasında başlattığımız projelerimiz sayesinde de hemşehrilerimizin dertlerine ortak olmaya gayret ediyoruz. Kula büyüyor, inşallah ekonomik olarak Ege’nin yükselen değeri olmaya da devam edecek.” diye konuştu.

Reklam Alanı
Reklam Alanı
Reklam Alanı