Başkan Tosun; “Kula’ya Vizyon Projeler Yolda” « Kula Haberleri

29 Mart 2024 - 08:36

Başkan Tosun; “Kula’ya Vizyon Projeler Yolda”

Başkan Tosun; “Kula’ya Vizyon Projeler Yolda”
Son Güncelleme :

02 Şubat 2022 - 11:57

50 Görüntülenme

Kula Belediye Başkanı Hüseyin  Tosun, Ankara ziyaretinde yapımı devam eden ve hayata geçirmeyi planladığı projelerle ilgili üst düzey yetkililerle görüşme gerçekleştirdi.  Başkan Tosun’a, kurum ziyaretlerinde MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay ve Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Uğur Çakan eşlik etti.

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Ankara’da gerçekleştirdiği temaslarında ilk olarak Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkanvekili Erkan Akçay’ı, parti genel merkezindeki makamında ziyaret etti. Ziyarette, bir süre sohbet eden ve Kula Belediyesi’nin hali hazırda yürüttüğü Kula’ya kazandırılacak yatırım ve projeler hakkında Grup Başkanvekili Akçay’a dosya sunan Başkan Tosun, Kulalı hemşerilerinin selamlarını iletti.  Ankara ziyareti kapsamında Milliyetçi Hareket Partisi’nin Kurucu Genel Başkanı merhum Alparslan Türkeş’in kabrini de ziyaret eden Başkan Tosun ve Ülkü Ocakları Başkanı Çakan daha sonra Kulalı iş insanı Şehrin Sigortacısı CEO’su Aydın Nur Kaya’ya ve Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Erkan Akçay Yalnız Bırakmadı
Ankara mesaisinde gün boyu partisinin Grup Başkanvekili Erkan Akçay’ın eşlik ettiği Başkan Tosun, ilk olarak Devlet Su İşleri Genel Müdür V. Kaya Yıldız’ı ziyaret ederek ilçenin baraj, gölet ve tarımsal sulama projeleriyle ilgili görüşmede bulundu. Daha sonra Doğa Koruma Milli Parklar Genel Müdürü İsmail Üzmez’i ziyaret eden Başkan Tosun, Kula-Salihli Jeoparkı sınırları içerisinde bulunan Kula Peri Bacaları Tabiat Anıtında turizm hareketliliğini arttırmayı hedefleyen projelerle ilgili üst düzey görüşmelerde bulundu. Kula Ülkü Ocakları Başkanı Uğur Çakan’ın da bulunduğu ziyaretlerde Başkan Tosun, Kula ilgili yatırım ve projeler hakkında bürokratlara taleplerini iletti.

Ankara temasları sırasında kendisine eşlik eden MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay’a desteklerinden dolayı teşekkür eden Başkan Tosun, “Kula’da yapımı devam eden ve hayata geçirmeyi planladıkları projelerin yakından takipçisi olmak öncelikli işimiz; Kula’ya hizmet yolunda, vatandaşlarımızdan aldığımız güçle, daima bir adım öteye gitmek hedefindeyiz.” dedi.

Reklam Alanı
Reklam Alanı
Reklam Alanı