75 Yataklı Yeni Devlet Hastanesi, Hizmete Girmek İçin Gün Sayıyor « Kula Haberleri

20 Nisan 2024 - 13:41

75 Yataklı Yeni Devlet Hastanesi, Hizmete Girmek İçin Gün Sayıyor

75 Yataklı Yeni Devlet Hastanesi, Hizmete Girmek İçin Gün Sayıyor
Son Güncelleme :

30 Mayıs 2022 - 10:17

61 Görüntülenme

Manisa’nın Kula ilçesinde son teknolojiyle donatılarak hizmet verecek 75 yataklı Kula Devlet Hastanesi kısa bir süre sonra açılarak, vatandaşların hizmetine sunulacak.

Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü tarafından proje, ihale çalışmalarının ardından inşaat çalışmaları da tamamlanan 75 yataklı Kula Devlet Hastanesi, Kulalı vatandaşların hizmetine girmek için gün sayıyor. Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık, Hastane Başhekimi Dr. Cansu Sarıgül idari ve teknik yöneticiler ile birlikte açılışa hazırlanan yeni Devlet Hastanesinde incelmelerde bulundular. Kula Belediyesi’nce 2015 yılında Sağlık Bakanlığı’na 35 Bin metrekare arazi tahsisi gerçekleşen ve 2017 yılında inşaatına başlanan 75 yataklı hastane, müteahhit firma çalışmalarından kaynaklı tekrarlanan tamamlama ihaleleriyle mutlu sona yaklaştı.  Modern mimari, günümüz tıbbın tüm imkanlarına sahip, ilçenin sağlık sorunlarına cevap verebilecek yeni hastanede helikopter pisti heliped de yer alıyor.

Başkan Tosun; “Yeni Hastane, Hükümetimizin İlçemize En Önemli Yatırımlarından”

Yeni Devlet Hastanesinin hizmete açılacak olmasından dolayı bir teşekkür mesajı yayınlayan Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun; “İlçemizde hizmete sunulmak için gün sayan Yeni Devlet Hastanesi’nde hazırlıklar tamamlanıyor.  Hükümetimizin ilçemiz için çok önemli ve güzel yatırımı olan yeni hastanede eksik bulunan branşlara doktor atanması ve yeni hastanemizin açılma süreci hususlarında malûmatları ve kıymetli çalışmaları olan başta hemşerimiz Gençlik ve Spor Bakanımız Sn. Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, Sağlık Bakanımız Sn. Fahrettin Koca’ya, Cumhur İttifakımızın Kıymetli Manisa Milletvekillerine, Ak Parti ve MHP İl Başkanlarımıza, İlçe Başkanlarımıza ve değerli teşkilatlarına Kulalılar adına teşekkür ediyorum.”

Reklam Alanı
Reklam Alanı
Reklam Alanı