30 Ağustos Zaferi’nin 100. yılı Kutlandı « Kula Haberleri

28 Mart 2024 - 17:13

30 Ağustos Zaferi’nin 100. yılı Kutlandı

30 Ağustos Zaferi’nin 100. yılı Kutlandı
Son Güncelleme :

30 Ağustos 2022 - 9:29

43 Görüntülenme

Kula ilçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. yıl kutlamaları büyük bir coşkuyla yapıldı.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. yılı kutlamaları ilçe Hükümet konağında İlçe Kaymakamı Kemal Duru ve Belediye Başkanı Hüseyin Tosun’un tebrikleri kabul etmesi ile başladı. Yunus Emre ve Şehit Ömer Halisdemir Kent Meydanında Atatürk Anıtı önünde çelenk sunumu ile devam eden kutlama programı

Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı çelenklerinin sunulması sonrasında Atatürk, silah arkadaşları, tüm şehit ve gaziler için 1 dakikalık saygı duruşu ve akabinde İstiklal marşı okundu.

Programda günün anlam ve önemine uygun Personel Kıdemli Üstçavuş Fatih Musluk’un hitabı, Kaymakam Kemal Duru’nun tebrik konuşması sonrası kutlama programı çerçevesinde İlçe protokol mensupları Şehitlik ziyareti gerçekleştirdi. Şehitlik’te okunan Kur’an-ı Kerim ve duaların ardından Gaziler Derneği ziyaret edildi.

Kutlamalara, Kaymakam Kemal Duru, Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, İlçe Jandarma Komutana Üsteğmen Bayram Yüksel, İlçe Emniyet Müdürü Burhan Demirkıran, Askerlik Şubesi Başkanı Kıdemli Üstçavuş Fatih Musluk, siyasi parti ilçe başkanları, oda ve meslek kuruluşları başkanları, kamu kurum ve kuruluşların amirleri, emniyet ve güvenlik mensupları, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Reklam Alanı
Reklam Alanı
Reklam Alanı