Kulalı Yerel Gazeteciler Kaymakam Duru’yu Ziyaret Etti « Kula Haberleri

27 Temmuz 2024 - 06:29

Kulalı Yerel Gazeteciler Kaymakam Duru’yu Ziyaret Etti

Kulalı Yerel Gazeteciler Kaymakam Duru’yu Ziyaret Etti
Son Güncelleme :

13 Ağustos 2022 - 7:57

59 Görüntülenme

 

 

 

Manisa Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği Kula Temsilciliği Kula Kaymakamı Kemal Duru’yu ziyaret etti.

 

Ziyarette Kula’da yapılan yatırımlar konuşulurken, Kula Kaymakamı Kemal Duru konuşmasında Kulada güzel çalışmalar oluyor, Kültürüyle, Tarihiyle, turizmle Kula yaşanılması görülmesi gereken bir ilçemiz, bizde burada görev yapıyoruz bu değerleri de tanıtmak için caba harcıyoruz, ayrıca Kulamızın Evladı Spor Bakanımız sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na da Şahsım ve Kula halkı adına Kulaya yapmış olduğu yatırımlardan dolayı teşekkür ediyorum dedi. Duru Sayın Bakanımızın geçtiğimiz ay içerisinde Kulayı ziyaretinde Üniversite öğrencilerinin Kulada yurt probleminin olduğunun bildirilmesi üzerine Yüksek okulun içerisindeki mülkiyetinin de Spor Bakanlığına ait olan alanda öğrenci yurdunun yapılması için çalışmaların başlatılmasını istedi, biz de çalışmalarımıza başlıyoruz dedi.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Duru ziyarete katılan gazetecileri teşekkür etti.

 

Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Yönetim Kurulu üyesi, Manisa Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği Başkan Vekili Kula Denge Gazetesi İmtiyaz Sahibi Alaettin Yakın da konuşmasında Kaymakam Kemal Duru ya Yaptıkları Çalışmalardan Dolayı teşekkür etti.

 

Ziyarete Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Yönetim Kurulu üyesi, Manisa Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği(GYD)  Yönetim Kurulu üyesi Kula Denge Gazetesi İmtiyaz Sahibi Alaettin Yakın, Manisa Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği Onursal Başkanı Hikmet Sepet, Denge Gazetesi Editörü Mehmet Aktürk, 4 Eylül Haber Sitesi Uğur Kulaşen ve Manisa Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği Üyesi Harun Kayrakçı katıldı.

Reklam Alanı
Reklam Alanı
Reklam Alanı