ZARA’NIN MENAJERİNDEN GAZETECİLERE BÜYÜK SAYGISIZLIK « Kula Haberleri

27 Temmuz 2024 - 02:55

ZARA’NIN MENAJERİNDEN GAZETECİLERE BÜYÜK SAYGISIZLIK

ZARA’NIN MENAJERİNDEN GAZETECİLERE BÜYÜK SAYGISIZLIK
Son Güncelleme :

19 Eylül 2023 - 20:33

200 Görüntülenme

Gazetecilerden ortak basın açıklaması

 

Kula Belediyesi tarafından bu yıl 3.kez düzenlenen Beşibiryerde Turizm ve Sanat Festivali’nin son gününde sahne alan ünlü sanatçı Zara’nın menajeri olduğu öğrenilen bir kişi, alanda görev yapan ulusal ve yerel basın temsilcileri ile gazete sahiplerini alandan çıkarmak isteyip büyük terbiyesizlik yaptı.

 

Kula Belediyesi tarafından bu yıl 3.kez düzenlenen Beşibiryerde Turizm ve Sanat Festivali çerçevesinde sahne alan Mustafa Yıldızdoğan ve Emir Can İğrek’in hayranlarının alanı hınca hınç doldurduğu konserlerin ardından festivalin son gününde ünlü şarkıcı Zara Kulalılarla buluştu. Önceki iki günde coşkulu bir şekilde geçen konserlerin ardından Zara’nın menajeri ve teknik ekibinin yaptığı gözle görülür hatalar, festivalin son günündeki konsere gölge düşürdü.

 

Öte yandan ünlü şarkıcı Zara’nın sahneye çıkmasının ardından festivali ve konseri haberleştirmek için alanda bulunan ulusal ve yerel basın temsilcileri ile gazete sahipleri, Zara’nın menajeri olduğu öğrenilen bir kişi tarafından alandan çıkarılmak istendi. Şarkıcı Zara’nın şarkılarının seslendirdiği esnada alanda gazetecilerin işlerinin kalmadığını söyleyen ve ‘kayıt bitti, dışarı çıkın alanı boşaltın” “ Gazetecilerin işi bitti” “Hadi abi boşalt burayı” gibi emir vaki sözlerle el ve kol hareketleri yaparak gazetecilere saygısızlık yapması üzerine durum karşısında ulusal ve yerel basın temsilcileri ile gazete sahipleri ise, alanı terk ederek tepkilerini gösterdi.

 

Gazetecilerden ortak basın açıklaması

İlçede görev yapan ulusal ve yerel basın temsilcileri ile gazete sahipleri, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun’a düzenledikleri festival için teşekkür ederek ortak bir basın açıklamasıyla tepkilerini dile getirdi. İlçe halkının yılda bir defa düzenlenen festivali dört gözle beklediklerini ve yerel yönetimin ise bu beklentiyi karşılamak için halkın beğenisini kazanan bir festival düzenlediğini dile getiren gazeteciler, sanatçıların menajerleri ile yaşadıkları bu tarz polemiklere bir an önce çözüm bulunmasını ve gece gündüz demeden halkın haber alma özgürlüğü için var gücü ile çalışan gazetecilere sahip çıkılmasını istedi. Bu tür davranışlar sergileyen menajerlerin, toplumda saygı gören sanatçılara da zarar verdiklerini dile getiren gazeteciler, bu tür olayların bir daha yaşanmamasını temenni etti.

Reklam Alanı
Reklam Alanı
Reklam Alanı