Yunusemre İlçesi Güzelyurt Mahallesine Aile Sağlığı Merkezi Kazandırılıyor « Kula Haberleri

27 Temmuz 2024 - 10:58

Yunusemre İlçesi Güzelyurt Mahallesine Aile Sağlığı Merkezi Kazandırılıyor

Yunusemre İlçesi Güzelyurt Mahallesine Aile Sağlığı Merkezi Kazandırılıyor
Son Güncelleme :

26 Ekim 2023 - 6:16

76 Görüntülenme

Yunusemre İlçesi Güzelyurt Mahallesi’ne hayırsever Arif Koşar tarafından yaptırılacak olan Aile Sağlığı Merkezi’nin protokolü Vali Enver Ünlü başkanlığında imzalandı.

Valilik makamında yapılan protokol imza törenine Vali Enver Ünlü, Yunusemre Kaymakamı Atilla Kantay, İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Erol Karaca, hayırsever Arif Koşar ve ailesi katıldı.

Vali Enver Ünlü, “Cumhuriyetimizin 100. yılını idrak ettiğimiz, 100. yıl kutlamalarının artarak devam ettiği bu güzel günlerde Koşar ailesinin sağlık camiamıza kazandıracakları 4 hekimlik aile sağlığı merkezi yapım protokolü için bir araya gelmiş bulunmaktayız. Öncelikle hayırsever ailemize Manisa halkı adına teşekkür ediyorum. Marifet iltifata tabiidir. Vakit bulup da değerli vakitlerinden artakalan zamanlarını bu şekilde değerlendirmek isteyen hayır hasenat yapmak isteyen kamu hizmetlerine destek vermek isteyen değerli hayırseverlerimize örnek teşkil etmesi ve farkındalık oluşturması açısından bu törenleri düzenliyoruz. Hayırsever Koşar ailesi burayı kendileri yapıp çok kısa bir sürede bizlere, Sağlık Müdürlüğümüze teslim etmeyi beyan ettiler. Bu vesileyle değerli evlatlar yetiştirip Manisa’mızın hizmetine Manisa’mıza kazandırdıkları için kıymetli bağışçımızın rahmetli babası İsmail amcamızı ve rahmetli annesi Nimet annemizi rahmetle minnetle anıyor; saygıyla yâd ediyorum. Yapılacak olan aile sağlığı merkezinin hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum.” Dedi.

Vali Enver Ünlü, hayırsever Arif Koşar ve protokolün hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

Koşar ailesi adına konuşan Arif Koşar, Manisa’ya böyle güzel bir yatırım kazandıracakları için mutlu olduklarını ifade etti.

Güzelyurt Mahallesi 5770 Sokak ile 5791 Sokak kesişim noktasında Yunusemre Belediyesine ait park alanda 250m² alanına yapılacak olan 4 hekimli aile sağlığı merkezine İsmail-Nimet Koşar adı verilecek.

Yunusemre Güzelyurt İsmail-Nimet Koşar ASM, yaklaşık 13.000 kişiye hizmet verecek olup, 4 Adet muayene odası, 1 adet acil müdahale odası, 1 adet gebe izleme ve aile planlama odası, 1 adet bebek izlem odası, 1 adet emzirme odası, 1 adet kan alma ve laboratuvar odası şeklinde planlamasının yapılığı belirtildi.

 

Reklam Alanı
Reklam Alanı
Reklam Alanı