Vali Karadeniz’den İl Jandarma Komutanlığı’na Ziyaret « Kula Haberleri

27 Temmuz 2024 - 10:29

Vali Karadeniz’den İl Jandarma Komutanlığı’na Ziyaret

Vali Karadeniz’den İl Jandarma Komutanlığı’na Ziyaret
Son Güncelleme :

12 Temmuz 2023 - 9:14

136 Görüntülenme

Vali Yaşar Karadeniz, İl Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret etti.

İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Zafer Tombul ve personeli tarafından karşılanan Vali Karadeniz, Şeref Defterini imzaladı.

Ziyarette İl Jandarma Komutanı Zafer Tombul, Jandarmanın il genelinde yapmış olduğu emniyet ve asayiş çalışmaları ile yürüttüğü faaliyetlere ilişkin Vali Karadeniz’e bilgi verdi.

Jandarma teşkilatının vatandaşın huzur ve güveni için göstermiş olduğu üstün gayret ve özveriyle devam eden çalışmalarından dolayı teşekkür eden Vali Karadeniz, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Zafer Tombul ve personeline çalışmalarında başarılar diledi.

Vali Karadeniz’i ziyaret ettiler

AFED Arama Kurtarma Derneği Manisa Temsilcisi Serkan Sarıkamış ve yönetim kurulu üyeleri, Manisa Huzurevi Müdürü Gül Defne Durmuş ve Manisa Huzurevinde kalan Emekli Öğretmen Belkıs Gölcük, Vali Yaşar Karadeniz’e nezaket ziyaretinde bulundu.

İlk olarak AFED Arama Kurtarma Derneği Manisa Temsilcisi Serkan Sarıkamış ve yönetim kurulu üyeleri Vali Yaşar Karadeniz’i ziyaret etti. Ziyarette Sarıkamış, derneğin faaliyetleri ve çalışmalarına ilişkin Vali Karadeniz’e bilgi verdi.

Vali Karadeniz, ziyaret sebebiyle AFED Arama Kurtarma Derneği Manisa Temsilcisi Sarıkamış ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Daha sonra Manisa Huzurevi Müdürü Gül Defne Durmuş ile Manisa Huzurevinde kalan Emekli Öğretmen Belkıs Gölcük Vali Yaşar Karadeniz’e ziyarette bulundu.

Vali Yaşar Karadeniz’in Manisa huzurevini ziyareti esnasında kendisine kitap hediye ettiğini belirten Emekli Öğretmen Belkıs Gölcük, Vali Karadeniz’e teşekkürlerini ileterek kendi yapmış olduğu süs eşyalarını hediye etti.

Vali Karadeniz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Manisa Huzurevi Müdürü Gül Defne Durmuş ile Manisa Huzurevinde kalan Emekli Öğretmen Belkıs Gölcük’e teşekkürlerini iletti.

Reklam Alanı
Reklam Alanı
Reklam Alanı