Saruhanlı Belediyesi’nden 20 Milyonluk Yatırım « Kula Haberleri

29 Mart 2024 - 00:01

Saruhanlı Belediyesi’nden 20 Milyonluk Yatırım

Saruhanlı Belediyesi’nden 20 Milyonluk Yatırım
Son Güncelleme :

18 Ocak 2023 - 7:39

37 Görüntülenme

Saruhanlı Belediyesi’nden 20 Milyonluk Yatırım

Halitpaşa Sanayi Sitesinin Temeli Atıldı

 

Saruhanlı Belediyesi tarafından Halitpaşa mahallesine kazandırılacak 21 dükkandan oluşan ve maliyeti 20 milyon lira olan Sanayi sitesinin yapımına, düzenlenen temel atma töreniyle başlandı.

 

Belediye Başkanı Zeki Bilgin, burada yaptığı konuşmada, Halitpaşa’da yıllardır hayal edilen, önceki dönemlerde söz verilip yapılmayan yatırımın temelini attıklarını ifade ederek, zemin katı 50 metrekare, batar katı 25 metrekare olmak üzere her biri 75 metrekare olan 21 adet dükkan inşa edileceğini belirtti.

 

2019 yerel seçimlerinden önce Halitpaşa’yı ziyaret ettiğini ve mahallede ekonomik ömrünü tamamlayan sanayi dükkanlarının yerine yeni dükkanlar yapacağını beyan ettiğini dile getiren Bilgin, şunları kaydetti;

 

“Verdiğimiz sözü tuttuk, inşaat aşamasına geldik. Hayırlı olsun. Bizden önceki dönemlerde de söz verenler oldu. Buraya gelip proje evrakları açanlar oldu. Ancak bu işi yapmak bize nasip oldu. Sanayi sitesinin yenilenmesi Halitpaşa için büyük bir ihtiyaçtı, esnaflarımız zor şartlar altında hizmet veriyordu. Biz Halitpaşa’ya söyledik; bu dönem bize güvenin, Saruhanlı’yı yönetmeyi bize verin dedik. Halitpaşa bize güvendi. Halitpaşa bize sahip çıktı…Her dönem söz verileni yapmak bize nasip oldu. O gün yapacağız dedik kimse inanmadı ama bugün Rabbim bize yardım etti, önümüzü açtı. Hemşerilerimiz bize yardım etti… Halitpaşa’ya 21 adet Sanayi dükkanını; yani 20 milyonluk yatırımı Halitpaşa’ya getirdik. Hayırlı uğurlu olsun diyorum.”

 

Başkan Bilgin’in konuşmasının ardından kurban kesilerek, dualarla tesisin temeli atıldı.

 

Temel atma programına Manisa Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap, CHP Manisa Milletvekili aday adayı Semih Balaban, CHP

Saruhanlı İlçe Başkanı Hasan Levent, CHP Yunusemre İlçe Başkanı Yalçın Arcak, DP İlçe Başkanı Süleyman Çınar, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Emin Kenez, Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Kan, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Arif Bilek, Başkan Yardımcıları, Millet İttifakı Meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Reklam Alanı
Reklam Alanı
Reklam Alanı