Kulalı Gazeteciler Kaymakam Tatlısöz’e Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu « Kula Haberleri

16 Nisan 2024 - 17:47

Kulalı Gazeteciler Kaymakam Tatlısöz’e Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu

Kulalı Gazeteciler Kaymakam Tatlısöz’e Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu
Son Güncelleme :

06 Eylül 2022 - 14:14

50 Görüntülenme

Manisa Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği Kula Temsilciliği Üyeleri yeni atanan Kula Kaymakamı Birkan Tatlısöz’ü ziyaret etti.

Ziyarete konuşan Kaymakam Tatlısöz “Kula küçük şirin bir ilçemiz burada olmaktan çok mutluyum, inşallah Kulamıza güzel hizmetler kazandıracağız” dedi.  Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Tatlısöz ziyaret vesilesiyle de gazeteciler ile tanışmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

Manisa Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği Başkan Vekili Türkiye Gazeteciler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Alaettin Yakın yeni atanan Kaymakam Tatlısöz’e hayırlı olsun dileklerini iletti.

Ziyarete Manisa Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği Başkan Vekili Türkiye Gazeteciler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Alaettin Yakın, Medya45 Haber Sitesi Sahibi Manisa Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği Onur Kurulu Üyesi Hikmet Sepet, Kula 4 eylük Haber Sitesi Sahibi Manisa Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği Üyesi Uğur Kulaşen, Manisa Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği üyeleri Mehmet Aktürk ve  Harun Kayrakçı katıldı.

Reklam Alanı
Reklam Alanı
Reklam Alanı