Kula İlçe Stadı Baştan Aşağıya Yenilendi « Kula Haberleri

17 Nisan 2024 - 00:07

Kula İlçe Stadı Baştan Aşağıya Yenilendi

Kula İlçe Stadı Baştan Aşağıya Yenilendi
Son Güncelleme :

21 Aralık 2022 - 14:25

39 Görüntülenme

Spor yatırımlarının her geçen gün artarak devam ettiği Kula İlçesinde Kula İlçe Stadı Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından baştan aşağı yenilendi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Kula ilçe Stadı’nda başlatılan tribün inşası, zemin yenileme ve çevre düzenleme çalışmalarında sona gelindi. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren stadın, 1000 kişilik trübün, 4’lü soyunma odası, hakem ve antrenör odaları, idari ofisler, sporcular için spor salonu calışmaları tamamlanırken park alanı ve çevre düzenlemelerinde son rötuşları yapılıyor. Kula Kaymakamı Birkan Tatlısöz, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, yapılan yenileme çalışmalarıyla yeni ve modern bir görünüme kavuşan Kula İlçe Stadı’nda incelemelerde bulundu. Gençlik ve Spor İlçe Müdür V. Mustafa Demirtaş ve yüklenici firma yetkililerinden bilgi alan Kaymakam Tatlısöz, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun destekleriyle Kula’nın birden çok noktasında ölçekli spor tesislerinin yükseldiğini belirterek ilçenin spor şehri haline geldiğini belirtti.

Başkan Tosun; “Gençlik ve Spor Bakanımız Sn. Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun daha önceki ilçemize teşriflerinde yenilenmesi talimatını verdiği ilçe stadımızın yenileme çalışmalarında sona gelindi. İzmir-Ankara yolu üzerinde bulunan ilçe stadımız, yenilenen haliyle Kula’nın hem vitrini olacak hem de halkımızın spor yapabileceği modern bir spor ve yaşam alanı olacak. Başta Sayın Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Tüm sporcularımıza ve spor şehri Kulamıza hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Reklam Alanı
Reklam Alanı
Reklam Alanı