Kula Deri İhtisas ve Karma Organize Sanayi Bölgesinde Alt Yapı Çalışmaları Devam Ediyor « Kula Haberleri

27 Temmuz 2024 - 06:01

Kula Deri İhtisas ve Karma Organize Sanayi Bölgesinde Alt Yapı Çalışmaları Devam Ediyor

Kula Deri İhtisas ve Karma Organize Sanayi Bölgesinde Alt Yapı Çalışmaları Devam Ediyor
Son Güncelleme :

11 Aralık 2023 - 6:14

142 Görüntülenme

Kula Kaymakamı Ömer Ahmet Özdemir, Kula ilçesinde hükümet ve Kula Belediyesi tarafından müştereken yapılan ve devam eden yatırımları yerinde inceledi.
Kula İlçesindeki proje ve hizmetlerin takibini gerçekleştirmek, eksiklik ve ihtiyaçlara el birliği ile hızlı çözümler üretmek amacıyla devam eden yatırımları sıklıkla ziyaret eden Kula Kaymakamı Ömer Ahmet Özdemir, ilçede merkezi hükümet ve Kula Belediyesi’nin müşterek yürüttüğü yatırımları yerinde inceleyerek bilgiler aldı. Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Cumhur İttifakı’nın Ak Parti Kula İlçe Başkanı Eyüp Yavuz Aşkın, MHP İlçe Başkanı Nazım Baytok’un da katıldığı yatırım turunda Kula Deri İhtisas ve Karma Organize Sanayi Bölgesi ziyaret edildi.
Kula Deri İhtisas ve Karma Organize Sanayi Bölgesi ziyaretinde Kaymakam Özdemir, Başkan Tosun ve beraberindeki heyet, Kula Deri İhtisas ve Karma Organize Sanayi Bölgesi’nde devam eden altyapı ve yol ve benzeri çalışmaların son durumu ve gelişmeler hakkında OSB Bölge Müdürü Vesile Canseven Tunçel ve yüklenici firma sorumlularından bilgi aldı.

Reklam Alanı
Reklam Alanı
Reklam Alanı