KAYMAKAM ÖZDEMİR KULALILARI CUMHURİYET BAYRAMI NI KUTLAMALAMAYA DAVET ETTİ « Kula Haberleri

27 Temmuz 2024 - 11:30

KAYMAKAM ÖZDEMİR KULALILARI CUMHURİYET BAYRAMI NI KUTLAMALAMAYA DAVET ETTİ

KAYMAKAM ÖZDEMİR KULALILARI CUMHURİYET BAYRAMI NI KUTLAMALAMAYA DAVET ETTİ
Son Güncelleme :

27 Ekim 2023 - 6:16

112 Görüntülenme

KAYMAKAM ÖZDEMİR KULALILARI CUMHURİYET BAYRAMI NI KUTLAMALAMAYA  DAVETTETTİ

Kula da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 100. Yıl dolayısıyla bugün itibariyle ilçe genelinde kutlamalara başlandı.

Tüm ülkede olduğu gibi Cumhuriyet Bayramı kula da coşkuyla karşılanıyor, 100 cü yıl etkinlikleri 3 gün boyunca devam edecek.

Dün özellikle 1923 doğumlu büyüklerimizi ziyaret ettik. Bugün de burada Kula Belediyesi Kültür Müdürü Yeliz Ay Hırkanın projelendirdiği çalışma Cumhuriyet emin ellerde çalışması mükemmeldi.

Kaymakam Özdemir Cumhuriyet yediden yetmişe hepimizin en önemli yaşam kaynağı bunun için de etkinliklerimiz sürmeye devam edecek. Biraz sonra aziz şehitlerimize dua etmek için Kula Şehitliğine   gideceğiz. Daha sonra da 100. Yılımıza özel hatim yapmıştık onun duası için Süleyman şah camimize geçeceğiz.

Özdemir Cumartesi günü 28 Ekim günü de Türkiye’nin ilk ve tek UNESCO tescilli Jeoparkında 100 metre uzunluğundaki bayrağımızla Cumhuriyet yürüyüşü gerçekleştireceğiz. Ardından burada çelenk sunma törenimizden sonra yine saat 19.23 de tüm halkın katılımıyla bando eşliğinde yürüyüş yaptıktan sonra kent meydanında zeybek gösterisi olacak.

Gösterinin ardından yine tören alayıyla birlikte ilçemizin sokaklarını arşınlayacağız . 19.23 te başlamak ve 1923 metre koşmak üzere de bayrak koşumuz olacak.

Pazar günü saat 10.00 da kaymakam makamında tebligattan sonra saat 10.30 da uzun yıllar sonra Cumhuriyet Bayramımızı inşallah 4 Eylül stadyumumuzda hep birlikte kutlayacağız.

Gerek kaymakamlığın gerekse kula belediyemizin sosyal medya hesaplarından çok kıymetli gazetecilerimiz tarafından programlarımızın halka ulaştığını düşünüyorum. Halkımız da programlarımıza icabet ederse çok mutlu oluruz çünkü bu programlar onlarla güzel olacak dedi.

Reklam Alanı
Reklam Alanı
Reklam Alanı