Kaymakam Özdemir İnşaatı Devam TOKİ Konutlarında İncelemelerde Bulundu « Kula Haberleri

27 Temmuz 2024 - 06:46

Kaymakam Özdemir İnşaatı Devam TOKİ Konutlarında İncelemelerde Bulundu

Kaymakam Özdemir İnşaatı Devam TOKİ Konutlarında İncelemelerde Bulundu
Son Güncelleme :

09 Aralık 2023 - 7:14

219 Görüntülenme

Kula Kaymakamı Ömer Ahmet Özdemir, Kula ilçesinde hükümet ve Kula Belediyesi tarafından müştereken yapılan ve devam eden yatırımları yerinde inceledi.
Kula İlçesindeki proje ve hizmetlerin takibini gerçekleştirmek, eksiklik ve ihtiyaçlara el birliği ile hızlı çözümler üretmek amacıyla devam eden yatırımları sıklıkla ziyaret eden Kula Kaymakamı Ömer Ahmet Özdemir, ilçede merkezi hükümet ve Kula Belediyesi’nin müşterek yürüttüğü yatırımları yerinde inceleyerek bilgiler aldı. Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Cumhur İttifakı’nın Ak Parti Kula İlçe Başkanı Eyüp Yavuz Aşkın, MHP İlçe Başkanı Nazım Baytok’un da katıldığı yatırım turunda 3. Etap toki konutları ziyaret edildi.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından “İlk Evim” projesi kapsamında Kula’ya 3. Etap olarak yapılan 633 sosyal konut şantiyesini de ziyaret eden Kaymakam Özdemir, Başkan Tosun ve beraberindekiler örnek dairelerde incelemelerde bulunurken yürütülen inşaat çalışmaları hakkında müteahhit firma yetkililerinden bilgiler aldı.

Reklam Alanı
Reklam Alanı
Reklam Alanı