Kaymakam Duru’ya Veda Yemeği « Kula Haberleri

19 Nisan 2024 - 23:25

Kaymakam Duru’ya Veda Yemeği

Kaymakam Duru’ya Veda Yemeği
Son Güncelleme :

01 Eylül 2022 - 8:15

45 Görüntülenme

Kula Kaymakamlık görevini yürütürken yayınlanan son karar name ile  dört yıldır Kulaya hizmet eden Kaymakam  Kemal Duru  yeni görev yeri Afyon’un Dinar ilçesi ne atanması nedeniyle Kulada ki çalışma arkadaşları ve sivil toplum örgütleri tarafından kendisine  veda yemeği verildi.

Yemekte konuşan Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun  sayın Kaymakamımız  ile dört yıldır çalışmakta idik  tabi ki ayrılışına üzüldük fakat devlette devamlılık vardır, kendileri Kulada ki görevinden terfien  ikinci derecedeki bir ilçemiz olan Afyon un Dinar ilçesine gidiyor, sahsıyla Kulanın menfaatleri doğrultusunda sorunsuz bir çalışma dönemi geçirdim her konuda kendisinin desteğini aldım bundan dolayı da kendisine bu dört yıllık çalışmamızda verdiği desteklerden dolayı şahsım ve Kula halkı adına  teşekkür ediyorum Dinar ilçemizde de güzel çalışmalar yapacağından eminim dedi.

Kaymakam Kemal Duruda yaptığı konuşmada bugüne kadar birçok İlçede görev yaptım. Kula benim için görev yaptığım diğer ilçelerden faklı oldu tabi bunun etkisi Kulalı vatandaşlarımızın da cana yakınlığı misafirperverliği oldu, burada geçirdiğim 4 yıl içinde Kulada birçok dostluk kazandım ve dostluklar ben gidince bitmeyecek ne zaman Kula’ya gelsem burada kapımın açık olduğunu biliyor olacağım bu güne kadar yaptığım tüm çalışmalarda bana destek veren herkese, mesai arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler ederim dedi.

Yemeğin ardından Kaymakam Duru’ya Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun Kula hatırası halı hediye etti. Kula daire müdürleri ve muhtarlarda Kaymakam Duru’ya çeşitli hediyeler verdi.

Reklam Alanı
Reklam Alanı
Reklam Alanı