KADEM Kurucu Başkanı Ataman Kula’da incelemelerde bulundu « Kula Haberleri

27 Temmuz 2024 - 09:49

KADEM Kurucu Başkanı Ataman Kula’da incelemelerde bulundu

KADEM Kurucu Başkanı Ataman Kula’da incelemelerde bulundu
Son Güncelleme :

08 Haziran 2023 - 7:33

158 Görüntülenme

Manisa KADEM Kurucu Başkanı Uzm. Dr. Ümit Ataman Kula Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren tesislerde incelemelerde bulundu.
Kula Belediyesi tarafından hayata geçirilen, Dr. Aristi El Sanatları Atölyesi, Kestaneciler Konağı (Türk Evi) ve Hanım Eli Derneğinde yapılan çalışmalar hakkında Emine Tosun ve Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Yeliz Ay Hırka’dan bilgi aldı.
Kulalı kadınları sosyal hayata kazandırılması amacıyla Kula Belediyesi’nin verdiği destekleri, yapılan faaliyetleri ve kadınlara yönelik çalışmaların geliştirilmesi amacıyla projelerin hazırlanması masaya yatırıldı.
İlerleyen Süreçte sosyal projeler ve kadın destek programlarının hazırlanması amacıyla projelerin hazırlanacağını belirten Manisa KADEM Kurucu Başkanı Uzm. Dr. Ümit Ataman, “ Kadınlar, her alanda gösterdikleri faaliyet ve çalışmalarla ülkemizin gelişmesine destek olmuş, zamanın her evresinde ellerini taşın altına koyarak başarılı işlere imzalar atmıştır. Bu gün Kula’da kadınlarımıza verilecek destek ve hazırlanacak projelerle hayata daha fazla katkı sağlanmasının yolu açmayı hedefliyoruz. Kula’da bizleri ağırlayan Emine Tosun ve Kula Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Yeliz Ay Hırka’ya teşekkür ediyorum.” diye konuştu

Reklam Alanı
Reklam Alanı
Reklam Alanı