Hayat Boyu Öğrenme Haftası Kutlandı « Kula Haberleri

27 Temmuz 2024 - 02:59

Hayat Boyu Öğrenme Haftası Kutlandı

Hayat Boyu Öğrenme Haftası Kutlandı
Son Güncelleme :

02 Haziran 2022 - 10:02

73 Görüntülenme

Program ilk olarak Kula Kent Meydanında bulunan Kültür Merkezinde resim sergisi açılışı ile başladı, açılış kurdelesini Kula Kaymakamı Kemal Duru ve Kula Belediye Başkan Vekili Nejat Gülmez kesti. Açılışın ardından resim sergisini gezen Kula Protokol üyeleri resimleri hazırlayan öğrenciler ile bir süre sohbet etti. Ardından Kula Halk Eğitim Merkezinin hazırladığı programa katılan protokol üyeleri programı beğeni ile izledi. Program Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı, günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hüseyin İzci yaptı.

 

İzci konuşmasında “Eğitim bireyin ve toplumun gelişmesini sağlayan, kültürel değerleri koruyan, gelecek kuşaklara aktaran vazgeçilmez ve ertelenemez bir süreçtir. Halk Eğitim Merkezleri toplumumuza da gerek eğitimin tabana yayılması ve gerekse becerilerin arttırılması konusunda önemli vizyon üstlenmiştir. Eğitim faaliyetlerimiz her zaman her yerde herkes için merkez binamızda, okullarımızda, kasabalarımızda iş birliği halinde protokol imzalanarak özel sektörde resmi kurum ve kuruluşlarda devam etmektedir. Ben bugün bizlerden desteklerini hiç esirgemeyen Kula Kaymakamımız ve Belediye Başkanımıza sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

 

Öğrencilerin hazırlamış olduğu etkinliklerle devam eden program da Gitar ve Ukulele kursiyerlerinin müzik dinletisi, halk oyunları gösterileri, başlama kursiyerlerinin müzik dinletisiyle devam etti. Protokol üyeleri son olarak Kula Halk Eğitim Merkezinde ki El Sanatları Sergi açılışı yaparak el emiği göz nuru ürünleri inceledi.

 

Programa Kula Kaymakamı Kemal Duru, Kula Belediye Başkan Vekili Nejat Gülmez, kamu kurum müdürleri, daire amirleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Reklam Alanı
Reklam Alanı
Reklam Alanı