HASTANE PERSONELİNDEN HASTAYI SEVİNDİREN SÜRPRİZ « Kula Haberleri

27 Temmuz 2024 - 03:38

HASTANE PERSONELİNDEN HASTAYI SEVİNDİREN SÜRPRİZ

HASTANE PERSONELİNDEN HASTAYI SEVİNDİREN SÜRPRİZ
Son Güncelleme :

17 Ekim 2023 - 10:00

48 Görüntülenme

Manisa Şehir Hastanesi Evde Sağlık Birimi tarafından, 2016 Yılı’ndan bu yana periyodik takibi olan Hediye Seven’in doğum gününün hiç kutlanmadığı, yaşını ve doğum tarihini bile bilmediği öğrenildi.
Bu durumu öğrenen Manisa Şehir Hastanesi Evde Sağlık Ekibi, sürpriz doğum günü organizasyonu için harekete geçti.
Evde Sağlık Birimi sorumlu hekimi Dr. Kemal Zeki Kayaiçi konuşmasında, “2016 yılından itibaren düzenli periyodik muayenesine gittiğimiz hastamız Hediye Seven’in bir konuşması esnasında doğum tarihini ve yaşını hiç bilmediğini öğrendik, bu durumdan duygusal olarak çok etkilendik. Bizim görevimiz hastaların sadece fiziksel sağlığı değil aynı zamanda psikolojik sağlığına da destek vermektir. Bu sebeple doğum tarihini öğrenerek ona sürpriz doğum günü etkinliği planladık.
Hastamız Hediye Seven 24 yaşında, doğuştan itibaren alt ekstremite yani bacaklarında gelişme geriliği olan ve bu nedenle sosyalleşmesi zor olan bir durumu var. Aynı zamanda hastamızda, hidrosefali ve epilepsi tanıları mevcut. Hastanemiz idarecilerinin de katılımı ve desteğiyle 24 yaşındaki hastamıza sürpriz doğum günü organizasyonunu yaptık” dedi.
Evde Sağlık birimi ile sürpriz doğum günü organizasyonuna katılan Manisa Şehir Hastanesi Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Ezgi Tanımlı, “Bugün Manisa Şehir Hastanesi Evde Sağlık Birimi öncülüğünde 2016 yılından bu yana hastamız olan Hediye Seven’in Doğum Günü’nü kutlamak için buradayız, ailesiyle birlikte ona küçük bir sürpriz hazırladık. Hediye’nin 24 yaşını hep birlikte kutlayacağız” dedi.
Manisa Şehir Hastanesi idarecileri ve Evde Sağlık birimi tarafından düzenlenen organizasyonda bir isteği olup olmadığını sorulan Hediye Seven “ Hiçbir isteğim yok teşekkür ederim” yanıtını alan ekibimiz pasta keserek, hediyesini verdi.
Hediye Seven, 24 Yaşına girdiğini Evde Sağlık ekibi tarafından öğrendi. Odasındaki küçük penceresinin tüm dünyaya açıldığını ve hep oradan dışarıyı izlediğini söyleyen hastamız, sürpriz doğum günü etkinliğine çok mutlu olduğunu ve heyecanlandığını, daha önce hiç böyle duygu yaşamadığını ifade etti.
Hediye Seven’in babası Hamit Seven, “Allah hepinizden razı olsun, Evde Sağlık ekibinden çok memnun kalıyoruz” ifadelerini kullandı.
Hediye Seven’in mutluluğunu Gören Manisa Şehir Hastanesi Evde Sağlık ekibi , böylesine anlamlı bir organizasyon içerisinde yer almaktan dolayı gurur duyduklarını belirterek, tekrar görüşmek üzere vedalaştılar. Tekerlekli sandalye ihtiyacı olduğu öğrenilen Hediye Sevene tekrar ziyaret ederek Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Serda Kamalı Güler ve Evde sağlık ekibi, Hediye Sevene tekerlekli sandalyesini hediye etti.

 

Reklam Alanı
Reklam Alanı
Reklam Alanı