GYD’den Anlamlı Ziyaret « Kula Haberleri

28 Mart 2024 - 14:24

GYD’den Anlamlı Ziyaret

GYD’den Anlamlı Ziyaret
Son Güncelleme :

09 Mart 2022 - 9:56

122 Görüntülenme

Manisa Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği (GYD) 8 Mart Dünya Kadınalar gününde Ülkemizi Tokyo Olimpiyatlarında temsil etmiş Türk Bayrağını gönlere çıkarıp ülkemizi uluslar arası arenada başarıdan başarıya ulaştırmış tekvando milli takım antrenörümüz Serap Aydeniz’i kadınlar gününde plaket vererek kutlamıştır.
Ziyarette bulunan GYD Başkanı İsmail Aydın ve Yardımcıları Seyfettin Ayakyay, Müslim Oğuz, Serap Aydeniz’e çalışma hayatında başarılar dileyerek Tokyo Olimpiyatlarında ülkemizi temsil etmesi ve başarılarından dolayı kutladılar.
İsmail Aydın, Serap Aydeniz Manisa için çok önemli bir öz değer, ülkemiz içinde bir gurur abidesi olduğu ancak bu değerlerin kıymetini yeterince bilmediğimizi ve gereken önem ve hasiyeti vermediğimizi üzülerek ifade etmek isterim, Tüm dünyada sadece Manisa’mızı değil ülkemizi başarıdan başarıya koşturarak Türk bayrağımızı dalgalandırarak ülke tanıtımında büyük katkılar sunan sevgili serap kardeşimize gereken ilgi ve yakın alakayı gösterdiğimizi ne yazık ki ifade edemiyorum. Onun engin tecrübelerinden yararlanamıyoruz, spor dallarında herhangi bir konferans ve bilgilendirme konusunda maalesef dışardan sporcular getirerek bu ihtiyaçlarımızı gideriyoruz. Manisa’mızda aidiyet duygusunun hangi seviyelerde olduğunu da gözlemlemiş oluyoruz. Ferdi amatör spor kulüplerine hiç mi hiç önem vermiyoruz oysa uluslararası arenada bize değer katan onlardır, amatör futbola verilen binde biri ferdi sporlara maalesef verilmiyor. Bu da bizim olimpiyat ve dünya şampiyonalarında çok fazla madalya almamızı engelliyor” dedi.

Reklam Alanı
Reklam Alanı
Reklam Alanı