GYD Başkanı Aydın GYD Kula Temsilciliğini Ziyaret Etti « Kula Haberleri

27 Temmuz 2024 - 09:53

GYD Başkanı Aydın GYD Kula Temsilciliğini Ziyaret Etti

GYD Başkanı Aydın GYD Kula Temsilciliğini Ziyaret Etti
Son Güncelleme :

24 Kasım 2022 - 15:08

80 Görüntülenme

Manisa Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği Başkanı İsmail Aydın ve Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği Yönetim Kurulu üyesi Malik Biber Manisa Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği Kula Temsilciliği ziyaret etti.

Manisa Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği Başkanı İsmail Aydın Kula da dernek üyeleri ile sabah kahvaltıda buluştu. Sohbet havasında geçen kahvaltıda başkan İsmail Aydın “Derneğimiz gün geçtikçe büyümeye ve faaliyetlerine devam etmekte ilerleyen günlerde tüm dernek üyelerimizle bir araya gelerek derneğimizin ilerleyen süreçte faaliyetleri hakkında bilgi alış verişinde bulunacağız” dedi.

Kahvaltıya Manisa Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği Başkanı İsmail Aydın, Manisa Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği Başkan Vekili Kula Temsilcisi Alaettin Yakın, Manisa Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Malik Biber, Manisa Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği Onursal Başkanı Hikmet Sepet, Manisa Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği üyeleri Mehmet Aktürk, Harun Kayrakçı, Uğur Kulaşen, AA Ajansı Kula Muhabiri Kamil Altıparmak katıldı.

Reklam Alanı
Reklam Alanı
Reklam Alanı