Germiyanoğulları Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Yabancı Dil Sınıfı Açıldı « Kula Haberleri

26 Nisan 2024 - 11:20

Germiyanoğulları Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Yabancı Dil Sınıfı Açıldı

Son Güncelleme :

18 Ocak 2022 - 12:47

327 Görüntülenme

Germiyanoğulları Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Yabancı Dil Sınıfı Açıldı

Germiyanoğulları Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde yabancı dil sınıfı bugün düzenlenen program ile açıldı.

 

Antalya’da faaliyet gösteren Armas Hotel tarafından okula yapılan yabancı dil sınıfı ile öğrenciler yabancı dili daha da çok rahat konuşacak. Program açılış kurdelesinin kesilmesiyle başlarken okul öğrencilerinin hazırlamış olduğu ikramlar misafirlere ikram edildi. Kaymakam Kemal Duru yabancı dil sınıfını gererek yapılan çalışmaları inceledi. Kaymakam Duru yaptığı açıklamada “Yabancı dilin özellikle turizm sektöründe ne kadar önemli olduğunu biliyoruz öğrencilerimiz açısından bu sınıfın açılması bizleri sevindirdi, katkı sağlayan Armas Hotel’e Kula ve öğrencilerimiz adına teşekkür ederim” dedi.

 

Açılış programına Kula Kaymakamı Kemal Duru, Armas Hotel İnsan Kaynakları Koordinatörü Hayri Demirer, Kula İlçe Milli Eğitim Müdürü Zakir Okulmuş, Milli Eğitim Şube Müdürleri, Okul Müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Reklam Alanı

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Reklam Alanı
Reklam Alanı