Kula Haberleri

29 Mart 2024 - 09:07

Son Güncelleme :

04 Ocak 2023 - 14:08

54 Görüntülenme

Gençliğin Hizmetine Girecek Dev Tesis İçin, Hummalı Çalışma Devam Ediyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Kula’ya kazandırılılan Gençlik Kampı, yakın zamanda gençlerin hizmetine sunulacak. Dev tesisin temiz enerji doğalgaza kavuşması için başlatılan altyapı çalışmaları kapsamında içe suyu terfi hattı ve yol düzenleme çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nca Kula Belediyesi’nin 52 dönümlük arazi üzerine yapılan Kula Gençlik Kampı tamamlandı.  Yakın zamanda hizmete açılarak ülkenin dört bir yanından gençleri ağılayacak kampta, yakıt ve enerjinin doğalgaza dönüşümü  kapsamında başlayan altyapı çalışmalarıyla Mahmut Dede Caddesi’nde Aksa Enerji tarafından doğalgaz hattı, Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ tarafından yağmurlama, içme suyu alt yapısı ve temel çalışmaları tamamlanmasıyla Kula Belediyesi tarafından  yol düzenleme çalışmaları gerçekleştirilecek. Kurumlararası koordinasyonla hızlaca tamamlanması planlanan altyapı ve yol düzenleme çalışmaları için Kula Kaymakamı Birkan Tatlısöz ve Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, saha sorumlularıyla sürekli temas kurarak yerinde incelemelerde bulunuyor.

Mahmut Dede Caddesi’nden başlayıp Kula Gençlik Kampı’na giden yol hattında devam eden çalışmalar hakkında açıklamada bulunan Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun; “Ülkemizin 21 Gençlik Kampı’ndan birisi olacak Kula Gençlik Kampı’nda konaklama tesisleri, amfi tiyatro, yemekhane, idari binalar, bungalov evler, futbol, basketbol sahaları, yüzme havuzu, paintball gibi çeşitli aktivite alanlarıyla tamamlandı ve gençlerimize hizmet vermek için artık gün sayıyor. Gençlik Kampı’nın temiz enerji doğalgaza kavuşması için Bakanlığımız öncülüğünde başlatılan çalışmayla birlikte eş zamnalı olarak içme suyu, yağmur suyu, elektrik ve telekom gibi diğer altyapı işlerini gerçekleştirecek kurumlarla işbirliği içerisinde bu güzergahın yol düzenlemesini yaparak gençlerimize en iyi şekilde hizmet vermesi için çalışıyoruz. Değerli katkıları nedeniyle Gençlik ve Spor Bakanımız Sn. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’a teşekkür ediyorum. Gençlik Kampı’mız en yakın zamanda gençlerin hizmetine açılacaktır. Hayırlı olsun.” diye konuştu.

Reklam Alanı
Reklam Alanı
Reklam Alanı