DEPREM BÖLGESİNE KULADAN YARDIMLAR DEVAM EDİYOR « Kula Haberleri

29 Mart 2024 - 13:31

DEPREM BÖLGESİNE KULADAN YARDIMLAR DEVAM EDİYOR

DEPREM BÖLGESİNE KULADAN YARDIMLAR DEVAM EDİYOR
Son Güncelleme :

06 Şubat 2023 - 17:29

46 Görüntülenme

Kahramanmaraş Pazarcık İlçesindeki bugün meydana gelen 7.4 büyüklüğünde deprem: 10 kenti vurdu

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde 7,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Deprem Gaziantep, Sivas, Hatay, Şanlıurfa, Mersin, Samsun, Trabzon başta olmak üzere birçok kentte hissedildi en büyüğü 6.6 olmak üzere 66 artçı deprem meydan gelirken öğlen saatlerinde de 7.7 yeni bir depremin ardından artçıların devam ettiği öğrenildi.

Ülke çapında olduğu gibi Manisa’nın Kula ilçesinde de Kaymakamlığın koordinesinde başlatılan yardım kampanyasına gelen öncelikli ihtiyaç malzemeleri Kaymakam Birkan Tatlısöz başkanlığında AFAD ile koordinasyon sağlanarak yardımsever Kulalıların yardım malzemeleri afet bölgesi Adana’ya gönderildi.

Kula Kaymakamı Birkan Tatlısöz ve Kula Kaymakamı Hüseyin Tosun yaptıkları ortak açıklamada Tüm Kulalı hemşerilerimizi bu zor günlerde bir ve beraber olmaya davet ediyoruz.

İlk andan itibaren yardımlarını ulaştıran Kulalı hemşerilerimize ve var gücüyle çalışan SYDV, Gençlik Merkezi personellerimize, nakliyecimize ve tüm gönüllülerimize teşekkür ediyoruz, an itibariyle, Ülke olarak büyük bir afet ve imtihanla karşı karşıyayız, İlk afet yardım tırımız deprem bölgesine doğru yola çıkartıyoruz dediler.

 

 

 

Reklam Alanı
Reklam Alanı
Reklam Alanı