Demokratik Sol Parti Manisa İl Başkanı Atakan Arı “Hiçbir parti ile ittifakımız yoktur” « Kula Haberleri

27 Temmuz 2024 - 06:06

Demokratik Sol Parti Manisa İl Başkanı Atakan Arı “Hiçbir parti ile ittifakımız yoktur”

Demokratik Sol Parti Manisa İl Başkanı Atakan Arı “Hiçbir parti ile ittifakımız yoktur”
Son Güncelleme :

26 Mart 2024 - 7:29

57 Görüntülenme

Demokratik Sol Parti Manisa İl Başkanlığı yaptığı basın açıklaması ile Manisa’da hiçbir parti ile ittifak yapmadıklarını belirtti.
DSP Manisa İl Başkanı Atakan Arı yaptığı açıklamada “Ülkemizde Yapılmakta olan Yerel Yönetimler Belediye Başkanlığı seçimleri yarışında hoşnut olmayan olaylar yaşanmaktadır. Özellikle Manisa’mızda; CHP Yunusemre Belediye Başkan adayı ve meclis üyeleri arasında bir çatışma kamuoyu tarafından izlenmektedir. Kamuoyu istatistiklerine bakıldığında erozyon yaşadıkları gözlemlenmektedir. Kamuoyu tarafından CHP verilen destekte bu gerilimden dolayı düşmektedir. Kamuoyu desteğini alabilmeleri için hile şer sistemine yönelmiş bulunmaktadırlar.
31 Mart seçimlerinde DSP Manisa İl örgütü olarak hiçbir partiyle ittifakımız yoktur, DSP hiç bir ittifakta yer almamakla beraber Tüm Türkiye de kendi adayları ile seçime girmektedir, Gerçek Atatürkçülerin günümüzde tek bir partiye mecbur bırakılma düşüncesi gaflet hareketi sayılabilir.
Manisa’mızın Yunusemre ilçemizde de herhangi bir ittifak içinde olmadığımızı, Tüm Türkiye de olduğu gibi Manisa Yunusemre’de Adayımız; DSP’nin adayıdır. Her hangi bir partiyi destelememektedir. Kamuoyuna saygılarımızla duyurulur.

Reklam Alanı
Reklam Alanı
Reklam Alanı