“Bu manevi gecede tüm kalbimizle Allah’a yönelmeliyiz” « Kula Haberleri

20 Nisan 2024 - 15:19

“Bu manevi gecede tüm kalbimizle Allah’a yönelmeliyiz”

“Bu manevi gecede tüm kalbimizle Allah’a yönelmeliyiz”
Son Güncelleme :

06 Mart 2023 - 5:59

49 Görüntülenme

AK Parti Kula İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

 

Başkan Palabıyık mesajında; “Kalplere bereket veren, gönüllere hoş bir eda bırakan, ruhumuza derin anlam katan Ramazan ayına koşarcasına yaklaşmanın habercisi olan, Berat Kandilini idrak etmenin mutluluğunu tüm kalbimizle  yaşıyoruz. Üç ayların girmesiyle başlayan kurtuluşa yönelme çabası, Berat gecesiyle devam ediyor ve bu manevi gecede tüm kalbimizle Allah’a yönelmeliyiz.” Dedi ve şöyle devam etti.

 

“Allahü Teâlâ buyurur ki: ‘Af isteyen yok mu, affedeyim. Rızık isteyen yok mu, rızık vereyim. Dertli yok mu, sıhhat, afiyet vereyim. Ne isteyen varsa istesin, vereyim. Bu hâl, tan yerinin ağarmasına kada devam eder.’ Buyrulur. Bizler yakın zamanda deprem felaketinde hayatını kaybeden kardeşlerimiz için ve onların yakınları için de dua etmeliyiz. Tüm yaralarımızı hepbirlikte beraber saracağız… Kırılan kalpleri onaralım, dargınlık duvarlarını yıkalım, kin, nefret ve intikam duygularımızı aşıp bu manevi gecede kendimize yepyeni bir sayfa açalım.

 

Bu duygu ve düşüncelerle, tüm hemşerilerimizin Berat Kandili’ni tebrik ediyor, bu mübarek gecenin birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmesini, ülkemize ve tüm insanlığa huzur getirmesini temenni ediyorum.” Dedi.

Reklam Alanı
Reklam Alanı
Reklam Alanı