Bir Yastıkta Bir Ömür « Kula Haberleri

28 Mart 2024 - 21:49

Bir Yastıkta Bir Ömür

Bir Yastıkta Bir Ömür
Son Güncelleme :

15 Şubat 2022 - 12:03

54 Görüntülenme

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Kula’da evliliği 60 yılı aşan çiftleri 14 Şubat Sevgililer günü dolayısıyla ziyaret ederek, evlilik kütüklerini hediye etti.

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, 14 Şubat Sevgililer Günü çerçevesinde eşi Emine Tosun ile birlikte, evlilikte 60 yılı deviren Kulalı ihtiyar çiftleri ziyaret etti. Samimi sohbetlerle geçen ev ziyaretlerinde Başkan Tosun, bir yastıkta bir ömür aile birliğini sürdüren asırlık çınarlara evlilik kütüklerinin çerçevelendiği tabloları hediye etti. 63 yıllık evli olan İbrahim ve Sabriye Kavas çifti, 60 yıllık evliler İsmail ve Nimet Efeoğlu çifti, 57 yıllık evli Necati ve Suna Baştürk çifti ile 71 yıldır aynı yastığa baş koyan Mustafa – Ayşe Bekar çifti sevginin günlük değil ömürlük olması için gençlere evliliğin temelinde karşılıklı saygı ve hoşgörü nasihatinde bulundu. Süprizden büyük memnuniyet duyan çiftler, nezaketlerinden dolayı Başkan Tosun’a teşekkür etti.

Başkan Tosun, “Sizlerle İftihar Ediyoruz”

Sevginin insan hayatında en önemli duygulardan biri olduğunu belirten Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, ” Yarım asırdır aynı yuvayı paylaşan büyüklerimize birlikteliklerini mühürledikleri evlilik kütüklerimi hediye ettik. 60 yıllık birliktelikte hayatın getirdiği zorluklara birlikte göğüs geren büyüklerimizden evlilik üzerine gençlerimizin öğreneceği tecrübeler var. Çiftlerimize, beraber geçirecekleri sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum. Sevgi ve saygı çerçevesinde uzun soluklu evliliklerin gençlerimize örnek olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

 

Reklam Alanı
Reklam Alanı
Reklam Alanı