Başkan Tosun, Bursa Deri İhtisas ve Karma OSB’de Temaslar Gerçekleştirdi. « Kula Haberleri

16 Nisan 2024 - 12:27

Başkan Tosun, Bursa Deri İhtisas ve Karma OSB’de Temaslar Gerçekleştirdi.

Başkan Tosun, Bursa Deri İhtisas ve Karma OSB’de Temaslar Gerçekleştirdi.
Son Güncelleme :

02 Eylül 2022 - 12:49

46 Görüntülenme

 

Kula Deri İhtisas ve Karma Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Tosun, Bursa Deri İhtisas ve Karma Organize Sanayi Bölgesi’ne ziyarette bulundu.

Kula Belediye Başkanı ve Kula Deri İhtisas Karma OSB Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Tosun, Kula Deri İhtisas ve Karma OSB’nin faaliyete geçirilmesini hızlandırmak amacıyla deri ihtisas ve karma sektöründe önemli ilerlemeler kaydeden Bursa Deri İhtisas ve Karma Organize Sanayi Bölgesini ziyaret etti. Bursa Deri İhtisas ve Karma Müteşebbis Heyet Başkan Vekili Murat Çağlar, OSB Müdürü Osman Yıldırım ve müteşebbis heyet üyeleri ile temaslarda bulunan Başkan Tosun ve beraberindeki OSB Müdürü Vesile Tuncel, burada OSB kurulumu, yönetimi, işletmesi, atık yönetimi, enerji ve çevre düzenlemeleri ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Firmalardan Talep Yoğun
Başkan Tosun, beraberindeki heyetle Bursa Deri İhtisas ve Karma OSB’de teknik gezi ve toplantılar gerçekleştirerek sektörün genel durumu, organize sanayi bölgesinin kapasitesi, iş hacmi ve ihtiyaçları hakkında değerlendirmelerde bulundu.
Ziyarette, misafirperverlikleri ve değerli bilgi ve tecrübe aktarımları için Bursa Deri İhtisas ve Karma OSB yönetimine teşekkür eden Başkan Tosun, “Deri ihtisas ve karma OSB statüsünde bulunan OSB’miz içerisinde birçok sektör grubunun olacağını tahmin ediyoruz. Ancak en ağırlıklı olarak deri, tekstil, mobilya, makine, imalat gibi sektörlerin olacağını düşünüyoruz. OSB’miz içerisinde bulunan sektör grupları açısından her türlü yenilikçi teknik ve uygulamalara da yer verecek” dedi.

Reklam Alanı
Reklam Alanı
Reklam Alanı