Azerbaycanlı Öğrenciler TEKNOFEST 2022 Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivalinde « Kula Haberleri

27 Temmuz 2024 - 07:17

Azerbaycanlı Öğrenciler TEKNOFEST 2022 Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivalinde

Azerbaycanlı Öğrenciler TEKNOFEST 2022 Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivalinde
Son Güncelleme :

03 Eylül 2022 - 10:04

55 Görüntülenme

 

Manisa Azerbaycan Kültür ve Dayanışma Derneği, Gençlik Kollarını ve Manisa Azerbaycanlı Talebeler Topluluğu (MANAT) temsilcilerini Samsun’da düzenlenen, Türkiye’nin bilim ve mühendislik alanlarında yetişmiş insan kaynağını artırmayı hedefleyen TEKNOFEST’e uğurladı.
Şehzadeler Belediyesinin de lojistik destek sağladığı seyahat öncesi Dernek binasında basına açıklamalarda bulunan Başkan Hoşgül, Yakın zamanda Bakü de düzenlenen ve Celal Bayar Üniveristesi’nin birincilik ödülü aldığı Teknoloji Festivalinin, daha farklı kategorilerinde eklendiği Karadeniz Teknofest’in düzenlendiği Samsun’a, öğrencilerimizi uğurlayacak olmanın sevinci ve gururu içerisindeyiz dedi. Ayrıca aynı gece derneğimizde, Sahipkıran Stratejik Araştırmalar Merkezi (SASAM) Ege Bölge Koordinatörlüğü’nün toplantısına ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşamaktayız dedi.
Toplantıya Ege Bölge Koordinatörü Murat Aktaş ve Bölge Uzmanlarından Hasan Afşin Güngör’ün dernek binasında, Genel Merkez adına katılım sağlayan Genel Başkan yardımcısı sn Cesurhan Taş ve Genel Merkez yöneticisi sn Mesut Uyar ile birlikte diğer bölge uzmanlarının çevrim içi olarak katılım sağladı.
SASAM ile birlikte yapılabilecek çalışmaların gündeme alındığı toplantıda, Azerbaycanlı Talebeler ‘in yanısıra, Azerbaycanlı hekimlerinde yaşadığı sorunlar ve çözüm önerileri konuşuldu. Destekleri için Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ve ekibine teşekkür eden Hoşgül, Teknofest’e gidecek olan öğrenciler ve SASAM yetkilileri ile birlikte günün anısına toplu resim çektirdi.

Reklam Alanı
Reklam Alanı
Reklam Alanı