Azerbaycan Temsilcimiz Zaur Gariboğlu “Medya Araştırma ve İzleme Merkezi” Başkanı Oldu « Kula Haberleri

19 Nisan 2024 - 15:03

 Azerbaycan Temsilcimiz Zaur Gariboğlu “Medya Araştırma ve İzleme Merkezi” Başkanı Oldu

 Azerbaycan Temsilcimiz Zaur Gariboğlu “Medya Araştırma ve İzleme Merkezi” Başkanı Oldu
Son Güncelleme :

25 Ağustos 2022 - 8:05

101 Görüntülenme

Azerbaycan’da Kurulan “Medya Araştırma ve İzleme Merkezi” Başkanlığına, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Üyesi, Manisa Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği (GYD) Bakü Temsilcimiz, “Reaksiya Tv” Sahibi Zaur Gariboğlu seçildi.

Azerbaycan’da “Medya Araştırma ve İzleme Merkezi” kuruldu. Azerbaycan Cumhuriyeti Adalet Bakanlığı tarafından 29 Temmuz 2016 tarihinde onaylı, “Uluslararası Bilişim ve Bölgesel Araştırmalar” kamu birliğinin genel kurulu gerçekleşti. Genel Kurulda yönetim kurulu, kuruluşun adının ve tüzüğünün değiştirilmesine karar verdi. Bunun üzerine “Uluslararası Bilişim ve Bölgesel Çalışmalar” kamu birliğinin yönetim kurulu, kuruluşun adını ve tüzüğünü değiştirerek “Medya Çalışmaları ve İzleme Merkezi” kamu birliği olarak adlandırılmasına karar verdi. Genel Kurulda oy birliği ile Zaur Gariboğlu Merkez başkanı seçildi.

Gariboğlu; “Azerbaycan ile ilgili dünyada ve Azerbaycan medyasında çeşitli konuları araştıracak ve denetleyecek. Dünyada Azerbaycan’a karşı çifte standardı ortadan kaldırmak için gerçek gerçeklerin dünya kamuoyuna ulaştırılmasına katkı sunarak, kuruluşun medya araştırma ve izleme alanında beyin merkezi olarak oluşturulacağını” söyledi. “Uluslararası Bilişim ve Bölgesel Çalışmalar” kamu birliği olarak ortaya koyulan hedefler için potansiyeliyle çalışacaktır. Medya araştırmaları ve denetimi gerçekleştireceğini belirtti.

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Üyesi, Manisa Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği (GYD) Üyemiz, Azerbaycan temsilcimiz ve “Reaksiya Tv” Sahibi Zaur Gariboğlu’nun Azerbaycan da hayata geçen “Medya Araştırma ve İzleme Merkezi” başkanlığına seçilmesinden dolayı kendisini kutluyor yeni görevinde başarılar diliyoruz.

Reklam Alanı
Reklam Alanı
Reklam Alanı