Atatürk Eğitim Bursu için bir araya geldiler « Kula Haberleri

27 Temmuz 2024 - 07:04

Atatürk Eğitim Bursu için bir araya geldiler

Atatürk Eğitim Bursu için bir araya geldiler
Son Güncelleme :

13 Ekim 2023 - 7:39

46 Görüntülenme

Türkiye Yardım Sevenler Derneği Akhisar Şubesi’nden Atatürk Eğitim Bursları İçin Destek Kahvaltısı
Türkiye Yardım Sevenler Derneği Akhisar Şubesi, Atatürk Eğitim Burslarına katkı sağlamak amacıyla anlamlı bir kahvaltı etkinliği düzenledi. Derneğin şube Başkanı Nursel İzmirlioğlu, bu etkinlik sayesinde topluluk üyeleri ve dostlarının bir araya geldiğini ifade ederek, burslarını desteklemek için bir araya gelmenin anlamını vurguladı.

Kahvaltı etkinliği, Akhisar Belediyesi Uğur Mumcu Kültür ve Sanat Merkezi bünyesinde bulunan Akhisar Kadın Kooperatifi’ne ait Kafe-Koop’da gerçekleştirildi. Katılımcılar, burs programına katkıda bulunmanın yanı sıra keyifli bir kahvaltı etkinliğiyle de bir araya geldiler.
Nursel İzmirlioğlu, davetlilere teşekkür ederek, “Onlar olmasa, bu bursları sağlayamayız” dedi. İzmirlioğlu, geçtiğimiz iki yıl boyunca pandemi nedeniyle etkinliklerin yapılamadığını ancak bundan sonra daha fazla etkinlikle bursları desteklemeyi planladıklarını belirtti. Şu an itibariyle aylık olarak 42 öğrenciye 250’şer TL burs verildiğini ifade eden İzmirlioğlu, gelecekte daha fazla destek almayı ve burs miktarını artırmayı hedeflediklerini dile getirdi

.
Türkiye Yardım Sevenler Derneği Akhisar Şubesi’nin düzenlediği etkinlik, burs programına katkı sağlamak isteyenler için güzel bir fırsat olmuş ve bu önemli sosyal sorumluluk çalışmasına destek veren tüm katılımcılar, burs verilen öğrencilerin eğitimine katkı sağlamış oldular.

Reklam Alanı
Reklam Alanı
Reklam Alanı