Ataç Manisa Azerbaycan Kültür ve Dayanışma Derneğini Ziyaret Etti « Kula Haberleri

29 Mart 2024 - 07:56

Ataç Manisa Azerbaycan Kültür ve Dayanışma Derneğini Ziyaret Etti

Son Güncelleme :

22 Ağustos 2022 - 7:56

171 Görüntülenme

Ataç Manisa Azerbaycan Kültür ve Dayanışma Derneğini Ziyaret Etti

Manisa Azerbaycan Kültür ve Dayanışma Derneği yönetim kurulu ve beraberinde ki heyet, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Sayın Prof Dr. Ahmet Ataç’ ı ziyaret etti.
Ziyarette, Manisa Azerbaycanlı Talebeler Topluluğu Temsicisi Elmir İsmailzade ve ekibinin yanı sıra, CBÜ Hafsa Sultan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görevli Asistan Hekimleri temsilen, Haldun Alili’de hazır bulundu. Ziyarette,
Rektör bey’in kısa süre önce yaptığı Hac ziyareti için tebriklerini ve geçirmiş olduğu rahatsızlık dolayısı ile geçmiş olsun dileklerini ileten Hoşgül, Yakın zamanda Bakü’de düzenlenen ve şehrimiz adına gurur kaynağı olan Teknofest de Üniversitemizin göstermiş olduğu başarıdan dolayı mutluluklarını dile getirdi. Derneğin faaliyetleri hakkında kısaca bilgi veren Hoşgül, Manisa’nın eğitim yuvası olan Üniversitemiz ile birlikte işbirliğine hazır olduğunu, yapılacak çalışmalarda dernek olarak üzerimize düşen çaba ve gayreti sarf edeceklerini belirten hoşgül, MCBÜ Rektörü, Syn Ahmet Ataç’ın ılımlı ve çözüm odaklı anlayışı için ayrıca teşekkür etti. Üniversitemiz de eğitim hayatına devam eden öğrencilerimizin soru ve sorunları ile ilgili bilgilendirmelerde de bulunan Hoşgül ve beraberinde ki heyet, günün anısına Sayın Ataç’a hediyelerini takdim etti.

Reklam Alanı

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Reklam Alanı
Reklam Alanı