Ak Parti Kula İlçe Teşkilatından İftar Yemeği « Kula Haberleri

27 Temmuz 2024 - 06:08

Ak Parti Kula İlçe Teşkilatından İftar Yemeği

Son Güncelleme :

13 Nisan 2022 - 11:01

75 Görüntülenme
Ak Parti Kula İlçe Teşkilatından İftar Yemeği

Ak Parti Kula İlçe Başkanlığı İftar Yemeği düzenledi. Düzenlenen İftar yemeği Su Deposu mevkiinde bulunan ATS tesislerinde yapıldı. İftar programında ilk açılış konuşmasını Ak Parti Kula İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık yaptı. Palabıyık konuşmasında tüm katılımcılara teşekkür ederken 2023 seçimine vurgu yaptı. Palabıyık konuşmasında “2023 yılı Ülkemiz Manisamız ve Kulamız için çok önemli tüm üyelerimiz tüm partililerimiz çok iyi çalışıp yeniden Cumhurbaşkanlığına Recep Tayyip Erdoğan’ı seçmeliyiz” dedi. Konuşmalarını sırasıyla Ak Parti Manisa Milletvekili Tamer Akkal ve Ak Parti Eski Genel Başkan Yardımcısı ve 22. 23. ve 24. dönem Ak Parti Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi yaptı.

Ak Parti Kula İlçe Başkanlığının düzenlemiş olduğu iftar programına, Ak Parti Eski Genel Başkan Yardımcısı ve 22. 23. ve 24. dönem Ak Parti Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, Ak Parti Manisa Milletvekili Tamer Akkal, Ak Parti Manisa İl Teşkilat Başkanı Ataman Taydaş, Kula Belediye Başkan Vekili Nejat Gülmez, Ak Parti Kula İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık, MHP Kula İlçe Başkanı Nazım Baytok, STK başkanları, mahalle muhtarları ve vatandaş katıldı.

Reklam Alanı

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Reklam Alanı
Reklam Alanı