Kula Haberleri

27 Temmuz 2024 - 06:16

Son Güncelleme :

04 Haziran 2024 - 9:18

439 Görüntülenme

Hayat Boyu Öğrenme Haftası Kutlandı
Kula Halk Eğitim Merkezi Hayat Boyu Öğrenme Haftası düzenlenen program ile kutlandı. Kutlama programı Kula Halk Eğitim Merkezi önünde yapılırken günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Kula Halk Eğitim Merkezi müdürü Hüseyin izci yaptı.
İzci Konuşmasında “Haziran ayının ilk haftası, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından, HAYAT BOYU ÖĞRENME HAFTASI olarak belirlendi. 81 il merkezi 973 ilçesinde bu hafta HAYAT BOYU ÖĞRENME HAFTASI’nı kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kula’da, 7’den 70’e her vatandaşımıza ulaşmayı hedeflediğimiz Halk Eğitim Merkezimizde, “Her Zaman, Her Yerde, Herkes İçin Eğitim” felsefemizin yaygınlaştırılması adına emek vermenin gururunu yaşıyoruz. Geçmişten kopup gelen örf, adet, gelenek ve göreneklerimizi; geleceğe taşıma; özümüzü kaybetmeden gelecekteki güzelliklere rehber olma azminde ve gayretindeyiz.
Herhangi Bir becerisini değerlendirmek, hobi olarak başladığı bir etkinliği geliştirmek, meslek edinmek adına aklınıza gelebilecek her konuda açılan kurslarımızla hangi yaşta olursa olsun vatandaşımıza halk eğitim Merkezimizde ciddi bir eğitim imkânı sunulmaktadır. Biz Kula Halk Eğitim Merkezi olarak, Üreterek gelişen bir toplum olma adına, Genel Müdürlüğümüzün belirlediği 73 alanda 3645 kurs modülüyle, siz değerli Kula halkımızın her daim hizmetindeyiz. “Her zaman, her yerde, herkes için eğitim” felsefemizi tekrar beyan eder, Sergi açılışımıza katılımlarınızdan dolayı saygı, sevgi ve hürmetlerimi sunuyorum” dedi.

Halk oyunları gösterilerinin ardından kursiyerlerin hazırladığı El Sanatları sergisinin açılışı yapıldı. Açılış sonrasında sergiyi gezen protokol üyeleri yapılan çalışmaları inceledi. Sergide gösteriye çıkan çalışmalar protokol tarafından beğeni topladı. Müzik dinletisin ardından program son buldu.
Programa Kula Belediye Başkanı Hikmet Dönmez, Kula İlçe Milli Eğitim Müdürü Zakir Okulmuş, Kamu Kurum Amirleri, daire müdürleri ve Kula Halk Eğitim kursiyerleri katıldı.

Reklam Alanı
Reklam Alanı
Reklam Alanı