Kula Haberleri

27 Temmuz 2024 - 03:00

Son Güncelleme :

29 Mayıs 2024 - 8:29

202 Görüntülenme

Esen Çınar Yeniden Adan Olduğunu Açıkladı
Cumhuriyet Halk Partisi Kula Kadın Kolları Başkanı Esen Çınar 9 Haziran 2024 de yapılacak olan genel kurulda yeniden aday olduğunu açıkladı.
2007 yılında atamayla göreve gelmesinin ardından her genel kurula tek liste adayı olarak katılan ve 2007 yılından bu yana Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Başkanlığı görevini yürüten Esen Çınar, basın açıklaması yaparak 9 Haziran’da yapılacak olan genel kurulda başkanlık görevine yeniden aday olduğunu açıkladı. Başkan Çınar’ın açıklaması şu şekilde ; “ Değerli Cumhuriyet Halk Partisi ailem;
Cumhuriyet Halk Partisi’nin bir neferi olmanın gururuyla, daha güçlü bir kadın mücadelesini örgütlemek ve partimizi genelde iktidara taşıyabilmek adına daha fazla mücadele etmek için kadın yoldaşlarımızın katkı ve destekleriyle Cumhuriyet Halk Partisi Kula ilçe Kadın Kolları Başkanlığına adayım. Tüm kadınların katılımıyla yaratılacak demokrasi şöleni için şimdiden herkese teşekkür ederim. 2007 yılından bu yana Kula’mızda Kadın Kolu Başkanlığı yaptığım süre boyunca; partimizde kadın üye sayısının artması ve kadınların siyasette daha aktif görev almaları için var gücümle gece gündüz çalıştım. Yıllarca Kadın Kolları Başkanlığı için bu görevi gönüllü olarak, emeğimi hiç sakınmadan kutsal bir görev olarak gördüm ve en iyi şekilde yerin getirmeye çalıştım. Bugün de Belediye Başkanımız Sayın Hikmet Dönmez ve İlçe Başkanımız Sayın Kadir Girgin ile birlikte yıllarca sahada dinlediğim sıkıntılara ve özellikle Kula’da kadınların yaşadığı sorunlara çözüm üretebilmek için tekrar adayım. CHP Kula Kadın Kolları Başkanlığı seçimine ilk kez 2 adayla giriyorum. Bu benim için mutluluk ve onur verici bir durumdur. Siyasette kadınların aktif görev almaları için verdiğim çabanın sahaya yansımasıdır. Umarım hem yerel hem genel siyasette daha fazla kadın adayın çıkması için örnek teşkil ederiz, bizden sonra gelecek kuşakları cesaretlendirmiş oluruz. Kadın kolları kongremiz hayırlı, uğurlu olsun. Kongrede yarışacağım aday arkadaşıma da başarılar diliyorum.”

Reklam Alanı
Reklam Alanı
Reklam Alanı