Kula Haberleri

27 Temmuz 2024 - 02:32

Son Güncelleme :

01 Aralık 2023 - 8:28

96 Görüntülenme

Rektör Kibar, Kula’yı Ziyaret Etti

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Rektörü Prof.Dr.Rana Kibar, üniversitenin ilçelerdeki birimlerine yaptığı ziyaretler kapsamda Kula’yı ziyaret etti.

MCBÜ Rektörü Prof.Dr. Rana Kibar’ın Kula ziyaretinde ilk durağı Kula Belediyesi oldu. Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun’u makamında ziyaret eden Kibar’a, MCBÜ Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Ahmet Çetin ve Kula MYO Müdürü Doç.Dr. Ahmet Yavuz Çamlı eşlik etti. Ziyarette Başkan Tosun, Rektör Kibar’a ziyaret anısına el dokuması Kula Halısı hediye etti.

Belediye ziyaretinin ardından Belediye Başkanı Hüseyin Tosun’un davetiyle kentsel sit alanında bulunan tarihi Kula Evleri’ne kısa bir saha inceleme gezisi yapıldı. Saha gezisinde Başkan Tosun, Kula Belediyesi’nin yürüttüğü restorasyon ve sokak sağlıklaştırma çalışmalarıyla ilgili Rektör Kibar’a bilgiler verdi.

MCBÜ Rektörü Prof.Dr. Rana Kibar “Kula’nın tarihi ve turistik yerlerini gezip görme imkanımız oldu Kula gerçek tende gezip görülecek yerlerden biri kısa sürede de olsa Kula’ya hayran kaldım inşallah daha sonra Kula’ya tekrar gelip daha uzun süre gezeceğim” dedi.

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken Rektör hocamızı daha sonra da Kula’da misafir ederek daha çok gezmesini sağlayacağız ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim dedi.

Reklam Alanı
Reklam Alanı
Reklam Alanı