Kula Haberleri

27 Temmuz 2024 - 03:14

Son Güncelleme :

20 Kasım 2023 - 10:23

210 Görüntülenme

Aşkın “2024 Yerel Seçimlerine En İyi Şekilde Hazırlanıyoruz”

Ak Parti Kula İlçe Başkanı Eyüp Yavuz Aşkın Denge Gazetesini ziyaret etti.

Kula’nın gündemine dair ilçedeki durumları görüşerek fikir alış verişinde bulunan Aşkın Kula da yapılan yatırımlar ve yapılacak olan yatırımlar ile ilgili bilgiler verdi.

Yerel basının da öneminden bas eden Aşkın, Denge Gazetesi İmtiyaz Sahibi Türkiye Gazeteciler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Alaettin Yakın’la bir süre sohbet etti. Aşkın açıklamasında “Yerel basın siyaset için çok önemli çünkü yapılan ya da yapılacak olan yatırımları duyurmamız herkesin bu yatırımlardan haberdar olması siyaset gündemi için çok önemli Kula’da birçok yatırım projesi devam etmekte tabi bunların en başında Eski Gençlik ve Spor Bakanımız İzmir Milletvekilimiz Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun destekleriyle yapılan spor yatırımları gelmekte, destekleri ve Kula’ya kazandırdıkları yatırımlar için teşekkür ediyorum. 2024 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimler yaklaşmakta seçim öncesi çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor, 31 Mart 2024 de yapılacak olan yerel seçimde Kula’da en güzel sonuçları alacağımıza inanıyorum çalışmalarımızda bu yönde olacak” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Denge Gazetesi İmtiyaz Sahibi Türkiye Gazeteciler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Alaettin Yakın’da nazik ziyaretleri için İlçe Başkanı Eyüp Yavuz Aşkın’a teşekkür etti.

Reklam Alanı
Reklam Alanı
Reklam Alanı