Kula Haberleri

27 Temmuz 2024 - 09:48

Son Güncelleme :

19 Ekim 2023 - 14:34

129 Görüntülenme

100. Yıl Amatör Spor Haftası Etkinlikleri Başladı
Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, Amatör Spor Haftası Kutlama Komitesi tarafından organize edilen 100. Yıl Amatör Spor Haftası Etkinlikleri başladı.
Bu yıl, 100. Yıl temasıyla kutlanan haftada Kula Spor Kompleksi boş kalmıyor. Okullar arası Voleybol, futsal ve badminton müsabakalarının yanı sıra, kurumlar arası ayak tenisi müsabakaları da ilgi çekiyor. Okullar arası müsabakalarda 348 öğrenci sporcu mücadele ederken, kurumlar arası müsabakalarda da 45 kamu personeli ter döküyor.
Etkinliklerle ilgili açıklama yapan kurum yetkilileri; “ Her yıl bir hafta kutlanan etkinlikleri, bu yıl Cumhuriyetimizin 100. Yılı anısına bir aya yaydık. Okullar arası müsabakaları, Manisa ilinde yapılacak olan okul müsabakalarına katılacak takımlarımıza bir ön hazırlık olarak değerlendirdik. Kurumlar arası işbirliğini ve dayanışmayı arttırmak adına da kurumlar arası ayak tenisi turnuvası düzenledik. Katılan tüm okullarımıza ve kurumlarımıza başarılar diliyorum. Kutlama komitemizle ve personellerimizle uyum içerisinde bir etkinlik geçiriyoruz. Kula bir çok ile nasip olmayan tesislere sahip. İsteğimiz, bu tesislerin her daim sporcularla dolu olması. Gelecek dönemlerde de bu tür faaliyetlerimizi genişletip Kula’da kalıcı bir spor kültürü oluşturmayı hedefliyoruz.” dedi.

Reklam Alanı
Reklam Alanı
Reklam Alanı